Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El lehet tűntetni a narancsbőrt?

Török Brigi kérdése:

El lehet tűntetni a narancsbőrt?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok.52 kg Az elmúlt 3 évben többször is lefogytam 46 kg-ra és narancsbőrős lett a lábam.2 éve nem vettem fel nyáron rövidnadrágot.Szégyenlem pláne úgy hogy az a divat hogy minden nadrág a fenék közepéig ér.Rendszeresen kerékpározomde semmit sem használ.Vékony lány vagyok de ez rettenetesen zavar .Amikor lépek látszik.Nem tudom mit tegyek nemszeretném hogy ilyen maradjon.Apukám is szóvá tette.Hát akkor egy ffi mit mondana...segítsetek mit csináljak.

2018. máj. 3. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Infraszauna, kriolipozis, sok folyadék, edzés

Izzadással tudsz megszabadulni tőle

Infratréner is jó

2018. máj. 3. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Nem. Ha el lehetne, akkor a milliárdos hollywoodi sztároknak sem lenne.

Inkább az agyaddal csinálj valamit, hogy ne függj ennyire mások véleményétől ennyi idősen. Nem vagy már 12 éves.

2018. máj. 3. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez kötőszöveti adottság.

Ne fogyózz, kajálj jól és súlyzós edzést csinálj.

2018. máj. 3. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha a világ nem ilyen lenne nem lenne enyi önbizalomhiányos nő.Az agyammal nincs baj szerintem.Dolgozom ,eltartom magam,építem a jövőm,Tanulok mellette hogy egyszer olyan munkám legyen amit szívből csinàlok.Ne haragudj hogy szeretnék kezdeni a lábammalvalamit,hogy legyen egy kis önbizalmam nem mellesleg jól érezzem magam a bőrőmben.Hasznos információra van szügségem nem erre.Biztos vagyok abban hogy 100 százalékig nem lehet eltűntetni de javítani lehet rajta.Ezért kértem tanácsot.Én sem oltogatok másokat.Senki nem azért ír ide szerintem.Szép estét!
2018. máj. 3. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Tökéletes nem lesz, de ennyire feltűnő sem.

2018. máj. 3. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 28 vagyok és brutális narancsbőröm volt a testalkatomhoz képest. Ez a sok zsír nem egyik napról a másikra alakul ki sajnos, így eltűntetni sem lehet egy nap alatt. Sokmindent próbáltam, de a legjobban a hosszúnadrág jött be sajnos...

Szégyen, avagy sem folyamatosan takargattam a lábaimat.

Tavaly kora télen hallottam egy természetgyógyászról először. Gondoltam meghallgatom, egyéb panaszaimra hátha tudnak mondani valamit. Főleg akupresszúrával dolgoznak, illetve az étkezésben, életmódban próbálnak helyes útra téríteni.

Ők szabadítottak meg a kínomtól.

Igyekszek tudatosabban étkezni, többet inni, mostmár elkezdek mozogni is. Ők pedig a tanácsaik mellett zsírbontással járulnak hozzá a folyamathoz. Gyakorlatilag köpölyöznek. Összetörik a zsírcsomókat, én pedig két kezelés között dörzsöléssel próbálom elérni a keringés serkentését.

Az első pár alkalommal annyira feketék lettek a combajim, hogy őszintén elgondolkodtam van-e ennek haszna. Mára már a sokadikon vagyok túl, alig van lila foltom. A kezelés fáj, de kellemesen fáj (nekem). Most pedig a rövidgatya szezonban már bátran veszek fel rövidnadrágot. :)

Nem tűnt el teljesen, de nem annyira karfiolos és ez hihetetlenül feltölt. Mindenesetre nem két nap és komoly közös munka van az eredményben. A gyógyi nélkül szerintem ez nálam csak egyre rosszabb lett volna.

2018. máj. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!