Mennyire néznétek meg egy ilyet a strandon?
Legalább odáig eljutottam, hogy 40 fokban ki merek menni a strandra, és le merem venni magamról a földig érő strandkendőt, ha bemegyek a vízbe. De még mindig nagyon szarul érzem magam, azt hiszem, hogy mindenki engem bámul, hogy milyen röhejesen nézek ki. 23 éves vagyok, más velem egyidős lányok tök szép feszesek és vékonyak.
Kb így nézek ki én is, mint a bal oldali kép, egy nagyon picit talán szélesebb a csípőm :/
Annyira szégyellem...ti ha megláttok egy ilyet, odakapjátok a szemetek, hogy milyen gáz? :/
hát nem tudom, lehet valakinek bejön...de eddig azt hallottam többnyire a srácoktól h milyen ciki, ha egy lányon van narancsbőr. Leginkább az az, ami frusztrál. :/ A formának végül is örülök, mert hosszú nadrágban pl tök jól nézek ki, hisz kerek a fenekem..de bikiniben már látszanak a hibák.
Kort írnátok?
21 vagyok fiú. Szerintem semmi gond nincs az alakoddal, élj egészségesen ez a legfontosabb. Es ne az egyenlanyokra próbálj hasonlítani bőven belefér a normál kategóriába az alakod.:)
Mondom ezt ugy hogy nekem is testkepzavarom van de en hizni szeretnek :D
igazából sokat edzem: pilates, trx, jóga...
csak diétázni nem diétázom, és nem is fogok. Egészségesen táplálkozom, nem eszek tartósítószeres, műanyag, előkészített dolgokat, üdítőket, chipseket, semmi ilyesmit. Otthon főzünk, házi összetevőkből többnyire.
Szóval ez nálam inkább genetika kérdése szerintem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!