Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire néznétek meg egy...

Mennyire néznétek meg egy ilyet a strandon?

Figyelt kérdés

Legalább odáig eljutottam, hogy 40 fokban ki merek menni a strandra, és le merem venni magamról a földig érő strandkendőt, ha bemegyek a vízbe. De még mindig nagyon szarul érzem magam, azt hiszem, hogy mindenki engem bámul, hogy milyen röhejesen nézek ki. 23 éves vagyok, más velem egyidős lányok tök szép feszesek és vékonyak.

[link]

Kb így nézek ki én is, mint a bal oldali kép, egy nagyon picit talán szélesebb a csípőm :/

Annyira szégyellem...ti ha megláttok egy ilyet, odakapjátok a szemetek, hogy milyen gáz? :/

2017. aug. 10. 19:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jól nézel ki bár én a telt lányokat szeretem és te nem vagy az ettől még jól nézel ki

21f

2017. aug. 11. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Én jóga közben is elnézegetnélek, már ha annyi ruha lenne rajtad közben, mint a képen azon a lányon.
2017. aug. 11. 14:10
 13/13 anonim válasza:
Én 25 vagyok,hasonlóan nézek ki,utálom magam és évek óta nem mentem bele a vízbe mert szégyenkezem a testem miatt..Mindig strandkendőkben vagyok a parton és olvasgatok,vigyázok a cuccokra stb. páromat már teljesen kikészítettem ezzel,de nem tudom hogy léphetnék túl ezen a szorongáson.Nem tudom jól érezni magam így hogy ennyire csúnya a testem,és mondhatjátok hogy a halál se nézi,én is olyan vagyok(sajnos vagy nem sajnos) hogy mindenkit megnézek,elemezgetek,szeretem megfigyelni a különféle embertipusokat,tuti hogy mások is ilyenek.De az is zavar hogy a párom előtt is szégyenlem ahogy kinézek,nálam sokkal dögösebb lányok is vannak a strandon,tuti megnézi őket aztán sajnálja hogy én nem ilyen vagyok :D Bár elmondása szerint nem,de akkor meg hol ebbe a logika? :D
2020. júl. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!