Mennyire néznétek meg egy ilyet a strandon?
Figyelt kérdés
Legalább odáig eljutottam, hogy 40 fokban ki merek menni a strandra, és le merem venni magamról a földig érő strandkendőt, ha bemegyek a vízbe. De még mindig nagyon szarul érzem magam, azt hiszem, hogy mindenki engem bámul, hogy milyen röhejesen nézek ki. 23 éves vagyok, más velem egyidős lányok tök szép feszesek és vékonyak.
Kb így nézek ki én is, mint a bal oldali kép, egy nagyon picit talán szélesebb a csípőm :/
Annyira szégyellem...ti ha megláttok egy ilyet, odakapjátok a szemetek, hogy milyen gáz? :/
2017. aug. 10. 19:36
11/13 anonim válasza:
jól nézel ki bár én a telt lányokat szeretem és te nem vagy az ettől még jól nézel ki
21f
12/13 anonim válasza:
Én jóga közben is elnézegetnélek, már ha annyi ruha lenne rajtad közben, mint a képen azon a lányon.
13/13 anonim válasza:
Én 25 vagyok,hasonlóan nézek ki,utálom magam és évek óta nem mentem bele a vízbe mert szégyenkezem a testem miatt..Mindig strandkendőkben vagyok a parton és olvasgatok,vigyázok a cuccokra stb. páromat már teljesen kikészítettem ezzel,de nem tudom hogy léphetnék túl ezen a szorongáson.Nem tudom jól érezni magam így hogy ennyire csúnya a testem,és mondhatjátok hogy a halál se nézi,én is olyan vagyok(sajnos vagy nem sajnos) hogy mindenkit megnézek,elemezgetek,szeretem megfigyelni a különféle embertipusokat,tuti hogy mások is ilyenek.De az is zavar hogy a párom előtt is szégyenlem ahogy kinézek,nálam sokkal dögösebb lányok is vannak a strandon,tuti megnézi őket aztán sajnálja hogy én nem ilyen vagyok :D Bár elmondása szerint nem,de akkor meg hol ebbe a logika? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!