Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Mit gondoltok a...

Fiúk/Férfiak! Mit gondoltok a natancsbörről egy lányon? Taszító?

Figyelt kérdés
Képeket csatolhattok mi fér még bele a maximumba!

2017. jún. 25. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Csatolj.
2017. jún. 25. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar, hiszen nekem is vannak bőrhibáim.

(bár ha nem lennének se hiszem, hogy zavarna)

2017. jún. 25. 19:52
 3/10 anonim válasza:
100%
Taszító-e? Egyesek szerint igen, de nálam speciel nem tartozik ebbe a kategóriába. Minimális "szépséghiba", egyáltalán nem zavar.
2017. jún. 25. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

Valami ilyesmi.

2017. jún. 25. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
15%

De elárulom.Cukormentes étrend,mozgás és sok víz.Sem alkohol,sem dohányzás .

2-típusú is eltűnik.

(Bocs nem pasi vagyok N/43 )

6/10 anonim ***** válasza:
89%
Mivel, a teltebb nőket szeretem, általában van narancsbőr. Eddig még, soha nem zavart.
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit linkeltél, pont ilyen alkatú nők jönnek be. Vagy is számomra nem zavaró, inkább vonzó.
2017. jún. 25. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
23%

különösebben nincs vele problémám.

viszont azoktól a nőktől kiráz a hideg, akik már a narancsbőr keményebb verziójával rendelkeznek, és ezt közszemlére is teszik. pl. úgy, hogy egy mini pitsa rövidnadrágban kiteszik a ragyás valagukat és combjaikat.

a narancsbőr nem divat, nem áll jól, és egy darabig gondolom marad is ez a tendencia.

szóval azok a nők akik ebből "divatot" akarnak csinálni, mert az egészségtelen életmód és a leszaromság miatt narancsbőrösök lettek, számomra nem jöhetnek szóba.

mellesleg a husis csajokat szeretem, legyen alatta segg, cici, meg csípő. és ha van rajta narancsbőr akkor sem dől össze a világ, csak ne pakolja ki mindenkinek.

2017. jún. 25. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen leszek: engem vonz a narancsbőrös popsi, főleg, ha szép kerek. :)
2017. jún. 25. 21:07
 10/10 kövérnőtimádó válasza:
Én nagyon szeretem! A kövér nők kellemes védjegye! Simogatni, csókolni, nyalogatni, bámulni! 62 F
2017. jún. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!