Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szereted a bizsukat? Milyen...

Szereted a bizsukat? Milyen gyakran vásárolsz?

Figyelt kérdés
A színesebbeket szereted,vagy inkább a csillogó ezüstözött vonalat ?
2018. júl. 1. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szeretem, változó milyen gyakran veszem őket. Van hogy napokon belül többet is veszek aztán egy ideig semmilyet.

Inkább színeseket veszek esetleg ezüstnek tűnőket, az aranynak látszó bizsukat viszont kerülöm.

2018. júl. 1. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem. Én lusta vagyok hozzájuk, ha nem veszed le fürdésnél hamar elszíneződik, reggelente meg elfelejtem feltenni újra.

Néha elcsábulok és veszek egyet de max egy pár alkalommal viselem csak.

2018. júl. 2. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a bizsukat. Mondjuk amiket én veszek azok angliában kézzel gyártott ón ékszerek.

Nagyon szépen megmunkáltak és pont emiatt nem olyan olcsók. Ezért mindig akkor veszek ha éppen van rá pénzem és türelmem megrendelni (sajnos töbségüket csak rendelni lehet)

Dark/goth témájú ékszereket hordok. Pl a hollós és a denevéres motívumokat nagyon kedvelem

Csak ezüst szinű ékszereket hordok vagy nagyritkán feketét.

2018. júl. 2. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!