A ruháim 90 %-át ott vásárolom (viszont fehérneműt nem veszek turiban).
Turkáló = minőségi, márkás, szép, egyedi ruhadarabok a bolti ár töredékéért. NEM kínai és nem jön szembe az utcán!!! :):):)
2010. júl. 15. 22:19
2/6 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 15. 22:20
3/6 anonim válasza:
Nagyon szeretem a turikat, a legszebb darabjaim onnan vannak.
Vannak cipőim is, azok kizárólag újak, azokat kilós Háda turikban veszem.
A legszebb tunikáim a Renoválásból vannak (Blaha).
Egyedül a farmereim azok, amik márkásak és nem kell turis, pl. Zara, Pimkie, Mango stb. van csak.
A felsőim vegyesen turisak és márkásak, de a legkedvencebbek a Renoválásból vannak és 1-2 hetente nézek be.
2010. júl. 15. 22:41
4/6 anonim válasza:
Pfffff egyszerűen imádom a turkálókat.Az én ruháim 90%-a is onnan van.Az angol turkálók szerintem nagyon jók.Én mindig alaposan megnézem a ruhákat,hogy milyen állapotban vannak és csak az újakat vagy szinte újakat veszem meg.Sokkal jobb szerintem onnan vásárolni azzal a pénzzel amellyel az üzletekben található gyengébb minőségü ruhákat megfizeted itt sokkal jobb minőséget kapsz + nem jön szembe veled az utcán (ha így van inkább kifordítom xD) és tök jó érzés úgymond rejtett kincset találni.Aki megengedheti,hogy a divatdiktátorok legújabb ruháit vegye meg tegye,de,ha sok pénzem lenne is szívesen vásárolnék turkálókból.Általában egy héten egyszer vásárolok,de van,hogy mindennap betérek,ha olyan mellett megyek el,hogy megéri benézni.Hogy miket vettem eddig?Szinte mindent.Táskákat.Pénztárcát.Öveket.Felsőket.Blúzzokat.Szoknyát.Nadrágot.Fürdőrucit.Melltartót is,bár régebb tartózkodtam tőle.Zoknit ... baby zoknit ... mobiltartónak.Cipőt,amelyek újak voltak.Sorolhatnám,de így is hosszú lett.^^
2010. júl. 15. 23:10
5/6 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy babaruhát CSAK turkálóból, mert olyan gyönyörű, egyedi babaruhákat a legdrágább bababoltokban sem lehet venni drágán sem.
Anyósom nagyon turkálóellenes volt, aztán amikor elment babaruhát venni a ksilányomnak a brendonba, kenguruba, stb és nem talált egy szép darabot, megértette, hgoy miért vásárolok turiban.
Mindenki kérdezi, hgoy honnan szerzem a ruháit... :)
1. voltam
2010. júl. 16. 09:33
6/6 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert most nyílt itt egy háda turkáló, anyámmal lementünk és 1500-ért 4 márkás fölsőt vettünk:D nem értem eddig miért nem mentem be egybe se:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!