Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rossmann vagy DM, melyikben...

Rossmann vagy DM, melyikben vásárolsz szívesebben és miért?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
inkább a Müllerbe megyek :D
2012. dec. 27. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

rossman ezerszer inkább rossmann

Útálom a DMben a biztonsági őrt aki akármit csinálok áll mellettem vagy néz. Menjen a ...

2012. dec. 27. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Rossmann.1 az van közelebb 2 nekem szimpatikusabb mint a dm,valahogy barátságosabb az üzlet a dm meg olyan ridegnek tűnik.
2012. dec. 27. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Változó, hogy hova megyek... attól függ melyikhez vagyok közelebb... De a biztonsági őr engem is idegesít néha, pedig már régen nem loptam semmit...
2012. dec. 27. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:

attól függ.

Rossmannt azért szeretem mert sok az akció,minden héten más van leárazva,szimpik az árak.

DM drágább,viszont a Balea márkát imádom és azért oda járok ha kifogy valami.

2012. dec. 27. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
rossmannban átlagban olcsóbbak a dolgok (igaz előfordul néha h vmi pont a dm-ben olcsóbb) meg rossmann jobban tetszik, de a biztonsági őr ott is állandóan figyel -.-
2012. dec. 27. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Általában Rossmann. Olcsóbb mint a DM, legalábbis a mi városunkban ezt tapasztaltam. A biztonsági őrök mindenhol ugyanúgy lesnek, én nem egyszer elküldtem már őket. Mondtam, hogy inkább a kamerán keresztül figyeljen, de ott sem fog többet látni, mintha az arcomba áll (egyszer épp mensi előtt álltam, idegpukkancs voltam, és tampont válogattam, ő meg 20 centire állt tőlem, na az említett eset akkor történt). A DM-be csak a sajátmárkás dolgokért szoktam menni, mert azokat szeretem (Alverde, Balea), egyébként minden mást a Rossmann-ban veszek meg. Illetve egy közeli nagyvárosban van Müller, oda is gyakran járunk, nekik is jók a sajátmárkás termékeik, és van, amit csak ott lehet megvenni (pl. Essence arcápolási termékek, krémek, maszkok, stb.). De Müllerben nem szoktunk olyan dolgot venni, amit Rossmannban is megvehetünk, mert ott még drágább, mint a DM-ben. Szóval mi 3 helyen intézzük egyszerre a havi-kéthavi szépségbevásárlást. Van DM kártyánk, Rossmann kártyánk, kapunk mindenhonnan újságot, szoktuk figyelni az akciókat is. Nem a pár százas akciókat, inkább az ilyen "egybecsomagolt" dolgokra szoktunk lecsapni, pl. körömlakk+szájfény, vagy alapozó+púder. Ha valahol 100 forinttal olcsóbb egy tusfürdő, azért nem rohanunk megvenni.
2012. dec. 28. 01:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Balea termékek miatt járok csak DM-be, azok jók.

Más dolgokat inkább Rossmannban, Müllerben veszek. Nem tudom miért...

2012. dec. 28. 01:53
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem csak a DM jön be. Mint az árúfelhozatal általában, mint a DM által forgalmazott termékek sokkal szimpatikusabbak, minőségibbek és nagyobb a választék is.

Rosszman az egy olcsó utánzatának tűnik a dm-nek. Gyér a felhozatal, unalmas az egész ,nekem sose tetszett. Alnatura termékek csak DM-ben vannak ,azok azért kő keményen jók minőségben és ízélményben is a bio cuccok közül. rossmanban szinte sose találtam azt amit akartam volna venni. Az ilyen átlag igényű embereknek való bolt , a Rossz man.

2012. dec. 28. 05:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is inkább a Müller.

A rossamnban állandóan a seggemben van a biztonsági őr, ezelőtt parfümöt akartam venni, de egy darab teszter se volt kirakva, megbontani meg nem lehetett mert le volt ragasztva meg ugye figyelt a biztonsági őr. Inkább megyek a Müllerbe, ott van teszter, sokkal szimpatikusabb a hely!

2012. dec. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!