Rossmann vagy DM, melyikben vásárolsz szívesebben és miért?
rossman ezerszer inkább rossmann
Útálom a DMben a biztonsági őrt aki akármit csinálok áll mellettem vagy néz. Menjen a ...
attól függ.
Rossmannt azért szeretem mert sok az akció,minden héten más van leárazva,szimpik az árak.
DM drágább,viszont a Balea márkát imádom és azért oda járok ha kifogy valami.
Balea termékek miatt járok csak DM-be, azok jók.
Más dolgokat inkább Rossmannban, Müllerben veszek. Nem tudom miért...
Nekem csak a DM jön be. Mint az árúfelhozatal általában, mint a DM által forgalmazott termékek sokkal szimpatikusabbak, minőségibbek és nagyobb a választék is.
Rosszman az egy olcsó utánzatának tűnik a dm-nek. Gyér a felhozatal, unalmas az egész ,nekem sose tetszett. Alnatura termékek csak DM-ben vannak ,azok azért kő keményen jók minőségben és ízélményben is a bio cuccok közül. rossmanban szinte sose találtam azt amit akartam volna venni. Az ilyen átlag igényű embereknek való bolt , a Rossz man.
Én is inkább a Müller.
A rossamnban állandóan a seggemben van a biztonsági őr, ezelőtt parfümöt akartam venni, de egy darab teszter se volt kirakva, megbontani meg nem lehetett mert le volt ragasztva meg ugye figyelt a biztonsági őr. Inkább megyek a Müllerbe, ott van teszter, sokkal szimpatikusabb a hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!