Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki nézi AvianaRahl-t, az...

Aki nézi AvianaRahl-t, az tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Láttam pár videóját, többek közt a vércsoportost is. Alul a leírásában láttam olyat, hogy "dolgoznál velem?". Ezt egészen pontosan nem értettem.. Illetve, hogy hol dolgozik? Aki pedig azt kérdezné tőlem, hogy miért kézdezek ilyeneket, akkor azért mert kíváncsi vagyok illetve nagyon nem láttam olyat a leírásában ahol lehet tőle külön kérdezni és azt pedig megválaszolná videóban.
2018. jún. 24. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szponzorokat keres. Ő egy reklámfelület, viszonylag nagy nézőközönséggel. A cégeknek gyárt le tartalmakat különböző közösségi felületekre (youtube, instagram), amiért pénzt kap. Ebből él meg, nem hiába hagyta ott a régi munkahelyét. A hitelessége eléggé megkérdőjelezhető szerintem, marketingesként nem szívesen dolgoznék vele.
2018. jún. 24. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát egy élő reklámfelület.. Így mostmár legalább értem miért 60 ezres sminkeket tesztel és mutat be. De akkor ezzel azt mondod, hogy megjátsza magát valamennyire a pénzért?
2018. jún. 24. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden videójában érződik ez, vannak jól sikerültek is azért. Volt pár nagy melléfogása, pl. anno egy könyviadó kereste meg (talán a Jaffa), hogy mutasson be pár könyvet az aktuális kedvenceként. A videóból totál az jött le, hogy sosem olvasta az említett könyveket, legtöbbjükkel egyáltalán nem is tudott azonusulni, nem passzolt az addig felépített imidzséhez. A csatornája felépítését is furcsának találom, sok benne az ellentmondás pl. az általad említett olcsó/drága cuccok. Hol az egyszerűségre törekszik, hol több tízezres felelsleges cuccokat promotál. Iskolapéldája lehetne a rosszul felépített brandeknek, nincs igazán lehatárolható célközönsége, ezért reklámoz minden szembejött cégnek a cinema citytől kezdve a mcdonaldson át a hiperszuper egészséges termékeket gyáró bioboltokig.
2018. jún. 24. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ismered őt vagy csak ilyen jól megtudtad állapítani a helyzetét? Egy biztos adtam egy zöld kezet és köszi a válaszokat :).
2018. jún. 24. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki eddig hozzászólt annak nagyon igaza van.

Én egyébként látásból ismerem őt, mert egy faluban lakunk. :D Vagyis ő nem tudom hogy itt lakik-e még, de tegnap láttam itt a falunapon.

Érdekes jelenség egyébként. Nekem nem valami szimpatikus.

2018. jún. 25. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyetértek a 3-as hozzászólóval.

Én személy szerint nem értem, hogy miért reklámoz ilyen nagyon magas árkategóriájú sminktermékeket, ha a nézőközönségének a nagy része tinikből áll, akik ezeket a termékeket nem engedhetik meg maguknak.

Egyébként a youtuberesek "munkájáról" mindig a "Micsoda nő" c. filmből az a jelenet jut eszembe, amikor Richard Gere ezt mondta: "Mi sokban hasonlítunk egymásra Vivien, k****lkodunk a pénzért!" A youtuberesek ugyanezt csinálják.

2018. jún. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!