Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legtöbb lány miért nézi le...

A legtöbb lány miért nézi le a normál testalkatúakat?

Figyelt kérdés

165 cm vagyok és 60 kg. Már többször megtörtént, hogy vékony lányok kéretlenül adtak tanácsot, hogyan fogyhatnék.

Én nem akarok fogyni, arányos vagyok, férfiaknak is tetszem.

Akkor a nők mégis miért nézik le azt, aki nem akar minél vékonyabb lenni?

2017. máj. 20. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Én 160 cm vagyok 65 kilóval és hamarabb kellek a férfiaknak mint egy vékony nulla seggű nulla mellű fiú alkatos lány. Mindenki él hal a seggemért. Nincs olyan férfi aki nem fordul meg utánam az utcán olyan alakom van ennyi kilóval.

Te kérdező eszedbe se jusson hogy rajtaf felesleg van az ilyen primitív csontikat meg küld el az annyukba meg adjál nekik te tanácsot hogy kell nőnek kinézni.

2017. máj. 20. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Kedves első, te aztán normális vagy!

165 cm-vel hány kg lenne a megfelelő, 40? TÉVEDSZ!

Én 162 cm vagyok és 46 kg. CSÚNYA! de betegség miatt vagyok ilyen.

2017. máj. 20. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:
De szerintem a vékony lányok sem csúnyák, sőt... Szerintem vékonyan, normál alkattal meg teltebben is lehet valaki bomba. Én így tetszem magamnak, azért nem akarok vékonyabb lenni. Azt nem értem, hogy ez miért olyan fura, hogy valaki úgy gondolja, hogy neki jobban áll a normál forma, mint a vékony
2017. máj. 20. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Te jó ég :D még az a szerencse
2017. máj. 20. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:
ez a láb nem a vékony kategória, hanem az anorexiás. nemhogy zsír nincs rajta, még az izmok is baromi atrofizáltak
2017. máj. 20. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

"még az izmok is baromi atrofizáltak"

Már ne is haragudj kedves kérdező, de jó nagy hüleséget írsz! Még jó, hogy nem izmos, a végtére is ez egy női láb! Hogy lenne már izmos? Annál kiábrándítóbbat el sem tudok képzelni, amikor egy női lábon látszik az izom... Izmos lába legyen egy pasinak, de ne egy NŐnek... Jesszus! :(

2017. máj. 20. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg vékony vagyok és mindenki hizlalni akar. Tudom én is, hogy ez a vékonyság már nem szép és próbálok is tenni ellene, de nem igazán megy.

Igazából lehetsz akármilyen, az úgy pont nem lesz jó. Valaki mindig sértegetni fog, hogy nehogy jól érezd magad egy percig is...

2017. máj. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!