Kik a szimpatikusak vagy ellenszenvesek az alábbi beauty bloggerek közül? Karin Dragos, Viszkok Fruzsi, Avianarahl, Temesaniko, Csillsz, For Her Vlog?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 16:36
1/11 anonim válasza:
Én csak Viszkoz Fruzsit ismerem de ő szimpi.
2/11 A kérdező kommentje:
Én utálom Viszkok Fruzsit. Mindenütt ott van, mint valami kullancs, de sminkelni sem tud.
2017. febr. 4. 16:41
3/11 anonim válasza:
Viszkok a legellenszenvesebb. Többiekről nem hallottam még (talán ők nem adták el magukat, ezért nem tudok róluk semmit...Fruzsika talpnyalóinak lepontozó-hadművelete 3..2..1..).
4/11 anonim válasza:
Én csak Fruzsit, és Avianarahlt ismerem és szimpatikus mindkettő. Bár Fruzsi videóit nem igazán nézem, amióta felkapták a szponzorok, mert semmitmondó, unalmas videókat csinál. Ennek ellenére egy nagyon intelligens lányról van szó, a régebbi videóiból egyértelműen látszik. Evelinnek is van sok szponzorált videója, azokat szintén elkapcsolom, de egyébként szeretem.
5/11 anonim válasza:
Avianarahl a legjobb
A többiek olyan semmienek, számomra unalmasak
6/11 anonim válasza:
Viszkók unszimpatikus, nincs olyan videója, ami ne szponzorált lenne, Aviana Rahlt szeretem, Karin Dragosnak össz vissz egy videóját láttam, a tavalyi NYX face awards-os Hófehérke sminkjét, az tetszett. A többiről nem tudok nyilatkozni, nem ismerem őket.
7/11 anonim válasza:
Viszkok nekem szimpi, Karin az volt jobban megjatsza magat
Aviana vagy ki , semleges egy ket videojat neztem meg csak
Kulfoldi youtuberek inkabb megfognak mint ők
8/11 anonim válasza:
Karin Dragos nekem nagyon mű minden értelemben.
Fruzsi szimpatikus, de tényleg sok a reklám.
Csillsz értelmes, szépen beszél, okos lánynak tűnik, jó a képminőség.
Avianarahl nem szimpatikus.
A többit nem ismerem.
9/11 anonim válasza:
Aviana szimpi és legalább tud sminkelni. Viszkok Fruzsi szerintem gáz.
10/11 anonim válasza:
Csillsz nekem a legszimpatikusabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!