Mi a véleményetek Avianarahl legújabb videójáról?
https://www.youtube.com/watch?v=N8xpA8vntYY
Mégis mi jogon hordja le a nézőit akikből él, mert amúgy valójában egy ingyenélő? Nekem nem kellenének soha sem az ő, sem a más által elhasznált sminkcuccok, de azért annyi esze lehetne hogy nem hordja le azokat akikből él. Azzal meg hogy youtuber, felvállalta az arcát, gondolhatja hogy nem csak pozitív visszajelzéseket fog kapni.
Eddig nagyon nagyon szerettem,mindegyik videóját néztem,volt ami érdekes volt,s volt ami kevésbé.A skinktárolós/szelektálós videót követően meg sem fordult volna a fejemben,hogy írjak neki,hogy a nem használt,lejárt cuccait adja nekem..VISZONT én is nagyon kiakadtam,amikor fel volt háborodva és kikérte magának,hogy a kis tinik,akiknek nincs pénzük drága sminktermékekre milyen jogon kérnék el az ő drága pénzért megvett( vagy szponzorációból származó,ergó ingyen kapott) termékeit...Szerintem szépen is meg lehetett volna mondani,hogy nem adja oda senkinek..Nem kellett volna ekkora feneket keríteni ennek a dolognak..Sőt,ami a másik,hogy pont ő az a videós,aki baromi ritkán hirdet nyereményjátékokat,amit megint csak nem értek...
Még nem döntöttem el,hogy fogom-e ezentúl követni a videóit,de nagyon úgy néz ki,hogy nem.Csalódás volt..És nem azért,mert senkinek nem adta oda a cuccait,hanem amiért lenézően,nagyképűen,pökhendi módon beszélt,viselkedett.
19/L
Nagyon kioktató volt.
Nálam a tabus videója verte ki a biztosítékot, amit Szilva barátnőjével készített. Úgy beszéltek a fogamzásgátlásról, mintha valami vicc lenne. És mintha az állandó partner nélküli szex rendben lenne....
Én nem fogom sűrűn nézni, vannak mások, szívemhez közel lévő videósok.
Nem értem ezt a lányt és a követőit sem.
Több ilyen megnyilvánulása volt már. Én nem követem és ha lehet kerülöm a videóit, bár sokszor feldobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!