Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jelentkezett valaki a Takko...

Jelentkezett valaki a Takko VIP-hírlevélre (amihez járt az 1500 forintos utalvány)? Megkaptam e-mailben, de mit kell vele csinálni? Ki kell nyomtatni? Semmit nem ír róla.

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 10:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Na én ma voltam, én csak a kupont nyomtattam ki, de elfogadták mert anyámmal voltam, és látták hogy különböző a vonalkód. De egyébként az egész levél kell nekik :S
2010. jún. 20. 18:24
 12/22 anonim válasza:

Nem kell, hogy kérjék mind a két oldalt, mert a vonalkód alapján be tudják azonosítani. Ugyanazzal a sorszámmal ellátott vonalkód van az e-mail-ben, ami nekik bent az üzletben. (Akkor használják, ha valami miatt olvashatatlan az e-mail-es.)

Elvileg nem csak 21-ig lehet felhasználni.Legalábbis én úgy tudom, de holnap utána érdeklődöm.

2010. jún. 20. 21:49
 13/22 anonim válasza:
Köszi! Kiváncsi vagyok meddig használható fel!
2010. jún. 21. 12:59
 14/22 anonim válasza:
Megkérdeztem és korlátlan ideig felhasználható a kupon.
2010. jún. 21. 21:43
 15/22 anonim válasza:
Szuper vagy! Köszi a segítságet! :)
2010. jún. 21. 23:26
 16/22 anonim válasza:

Na ez nagyon érdekes dolog, hogy minden üzletben mást mondanak, más érvényességet, az akciós terméket nem lehet meg venni erre az utalványra mert nekem pl. csak a kódot nem fogadták el, teljesen hülyét csinálnak a vásárlókból.

Mintha nem is egy cég lenne. Én mindenesetre meg gondolom, hogy egyáltalán vásárolok-e még náluk. Ha olvasom azt, hogy nektek más üzletekben mit mondtak és hogy ahol én voltam (Savoya park)akkor fel megy az agy pumpám úgy látszik eladó és eladó közt is különbség van.

2010. jún. 22. 09:14
 17/22 anonim válasza:

Sajnos egyre nagyobb különbség van eladó és eladó között.

Őszintán szólva én nagyon rég találkoztam kedves és nem unott pofájú, "már megint egy hülye vásárló" típusú hölgyekkel. Teljesen el tudja venni az ember kedvét.

A budaörsi Takkoba eddig kedvesek voltak az eladók, én erre az akcióra jelentkeztem náluk papíron is (amikor kiküldtek 20%-os családi napos lapot), de mondták, hogy egyáltalán nincsenek informálva róla, hogy mikor miért hogyan kapjuk meg a kupont, csak a központ kikülde a lapokat. De tőlük meg lehetett kérdezni, nem pedig nekik állt feljebb, hogy hogy merészeltem hozzászólni.

Nem tudom, hogy sokan miért mennek el eladónak, ha utálják az embereket. Biztos akadna más munka is.

Szóval teljesen megértem a felháborodásodat, pláne, amikor még köszönni se köszönnek.

2010. jún. 22. 09:21
 18/22 anonim válasza:
Teljesen egyet értek veled én 20 évet lenyomtam a kereskedelembe még 1984-ben kezdtem de akkor ezt a modort és ezt a stílust amit a mai világban meg engednek maguknak ezt akkor nem letehet meg csinálni. Némelyik üzletben én már a csomagoláson kiakadok amikor a ruhát mint a rongyot össze tekerik és bevágják a szatyorba. És otthon mint a kapca rongyot kiveheted. Én annak idején megtanultam a levegőben hajtogatni amin a családom a mai napig kiakad, hogy hogy csinálom mondom -tapasztalat. Nem csak a papír és a bizonyítványtól lesz valaki jó eladó. Anno sok tanulóm volt akiről már akkor meglehetett mondani hogy jó kereskedő lesz vagy sem.
2010. jún. 22. 10:01
 19/22 A kérdező kommentje:
07.13-ig lehet felhasználni!!:DDD
2010. jún. 25. 11:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Valaki írta az egyik levélben, hogy egy kupont többször is fel lehet használni.

Ez igaz?

Én úgy tudom, hogy mindnek más a vonalkódja-és szerintem ezt akkor rögzíthetik a rendszerbe.

Vagy rosszul tudom?

Légyszí írjatok, ha tudtok erről valamit!

Köszi :)

2010. júl. 9. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!