Ki jelentkezett már valamilyen szépségversenyre? Milyen eredménnyel?
Figyelt kérdés
Nem modellversenyre gondolok, minden, ami "szépség":arc, menyasszony, kismama...stb. is érdekel! Meg a hagyományos is!2009. máj. 18. 21:29
1/8 anonim válasza:
én még nem jelentkeztem semmilyenre, nem is tervezem..
az én külsőmmel max. a paks szépe választáson indulhatnék. : D. ( aki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=eQ553UNkYH4 )
2/8 anonim válasza:
Hát egyszer egy weboldalon indítottak a tagoknak versenyt, azon első lettem. De egy normális szépségversenyen az első 10be sem kerülnék be, én az a fajta vagyok aki csak képen szép :D
3/8 anonim válasza:
Off:
Ez a paksi szépségkirálynősdi naggyon jóóó:)))
4/8 anonim válasza:
tavaly jelentkeztem a Miss Tini Hungaryre, elődöntőig jutottam. igazából nem is bánom, nekem ez is szép eredmény:) (800-ból a legszebb 40)
5/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, kedves utolsó válaszoló! Ha akarsz, tehetnél föl esetleg egy képet magadról!
2011. márc. 4. 17:37
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg szép vagy!( ne érts félre, én is nő vagyok, és nem leszbi...:))), de elismerem, ha egy nő szép.) Gratulálok még egyszer! További sok sikert!
2011. márc. 9. 18:02
8/8 anonim válasza:
köszönöm szépen:) idén is jelentkeztem + még a Királynőre is, majd kiderül mi lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!