Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelentkezett valaki a Kasszand...

Jelentkezett valaki a Kasszandra Stúdió által rendezett szépségversenyre a kisbabájával?

Figyelt kérdés

A verseny február lesz a Camponában.

Ismeritek a céget, a rendezvényt?

Jelentkezési díj van?

2009. jan. 30. 21:00
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Mi voltun kjelentkezni a szépségversenyre és nekem erről a xcégről csak pozitív a véleményem !Igaz mi Békés megyeiek vagyunk de a fotós eljött hozzánk és megcsinálta a fényképeket saját környezetben nagyon szépek lettek!Igaz 2000-éert jött el de ha mi megyünk fel pestre az sokkal több lett volna!Utánna el is hozták a képeket házhoz és még utánrendelést is lehetett!Küldtem a pénzt és ők küldték a képet!Nagyon korrektek voltak!Most megyünk február 20.-án a versenyre!Ja még persze amit be kellett fizetni pénzt azért kaptunk egy szép albumot a képekkel!De amit kértek pénzt az fedezte a képek árát a nyagyított képpel együtt ami ki lesz rakva a versenyen !Én kértem plusz képet is persze ez plusz költség de senkinek nem kötelező!Remélem jó lesz!2 éves a kisfiam!Remélem hasznos volt az infó

2011. febr. 1. 09:40
 2/5 anonim válasza:
Bocs ez lemaradt 6000 ft a kezdő befizetés ez amolyan biztosíték hogy komolyan gondolod!Még utánna vannak ktsg-ek össz kb 24e.De mindig csak az elvégzett fotózás után!Ha viszont befizeted a 6000-et és utánna visszamondod az a pénz elveszik!
2011. febr. 1. 09:42
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Mi a legutóbbi szépségversenyen indítottuk a kiislányunkat, elégedettek voltunk mindennel, nagyon szép lett a portfolió, szakmailag elismert zsűri volt, a rendezvény színvonalas volt és szórakoztató.

2011. ápr. 5. 20:34
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Indultunk már versenyükön és nagyon jó volt! Készültek képek és bekerült a picurka az adatbankba. Nagyon klassz cég ajánlom őket!

Ezen a linken a versenyről is nézhetsz egy videót:

http://www.youtube.com/watch?v=OzI_v7VfMT0

2011. ápr. 11. 15:02
 5/5 anonim válasza:
Jelentkezési díj van. De kompletten elindítják a gyereket a modellkedésben. Készítenek portfóliót, majd bekerül egy gyerekmodell ügynökségbe ahonnan kap munkát. Árban pedig teljesen reálisak. Nagyon jó véleményem van a Kasszandra Stúdióról, bár az unokahúgomat nem válogatták be, pedig ő is nagyon szép és szeretne indulni, de ennek is nyilván meg van az oka.
2013. jan. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!