Jelentkezett valaki a Kasszandra Stúdió által rendezett szépségversenyre a kisbabájával?
A verseny február lesz a Camponában.
Ismeritek a céget, a rendezvényt?
Jelentkezési díj van?
Szia!
Mi voltun kjelentkezni a szépségversenyre és nekem erről a xcégről csak pozitív a véleményem !Igaz mi Békés megyeiek vagyunk de a fotós eljött hozzánk és megcsinálta a fényképeket saját környezetben nagyon szépek lettek!Igaz 2000-éert jött el de ha mi megyünk fel pestre az sokkal több lett volna!Utánna el is hozták a képeket házhoz és még utánrendelést is lehetett!Küldtem a pénzt és ők küldték a képet!Nagyon korrektek voltak!Most megyünk február 20.-án a versenyre!Ja még persze amit be kellett fizetni pénzt azért kaptunk egy szép albumot a képekkel!De amit kértek pénzt az fedezte a képek árát a nyagyított képpel együtt ami ki lesz rakva a versenyen !Én kértem plusz képet is persze ez plusz költség de senkinek nem kötelező!Remélem jó lesz!2 éves a kisfiam!Remélem hasznos volt az infó
Szia!
Mi a legutóbbi szépségversenyen indítottuk a kiislányunkat, elégedettek voltunk mindennel, nagyon szép lett a portfolió, szakmailag elismert zsűri volt, a rendezvény színvonalas volt és szórakoztató.
Szia!
Indultunk már versenyükön és nagyon jó volt! Készültek képek és bekerült a picurka az adatbankba. Nagyon klassz cég ajánlom őket!
Ezen a linken a versenyről is nézhetsz egy videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!