Ki jelentkezett még a NEXT modell ügynökségnél? Kapott-e már valaki tőlük munkát, vagy csak kifizette a 180. 000 ft-ot?
Sajnos mindenhol fizetni kell, csak azért nem mindegy, hogy mennyit és hol. Könnyen át tudják vágni az embert. Engem hitegettek mindenféle munkával, csak csináltassak portfoliot. Megcsináltattam, de utána már nem kaptamm unkát, mondván, hogy oké, de még kéne a tanfolyam is, ami 80 ezer Ft. Mondtam, hogy annyit nem tudok kifizetni, de szívesen vállalok olyan munkát amihez ez nem kell. Mondták, hogy oké, majd hívnak. Jelentkeztem több munkára is hajmodellnek, de nem kellettem mert én nem perkáltam sok ezret a tanfolyamért.
Szóval lehet, hogy utána kaptok munkát, hogy ennyit fizettetek, de a felét nem fogja behozni munkátok annak mait kifizettetek.
mit tudtok az amazonasz fotóstudióról és Weix ivánról? tényleg ad munkát? mert nekem eddig portfólió árakról sem beszélt
csak h keresl ányokat, és h megtetszettek fotóim, és tuti tetszeni fogok neki, csak rajtam múlik
mert ugye ahoz el kéne költöznöm inen pestre, meg fel kéne
mondanom ha lesz melóm
és barinőmet is belerángattam
csak annyit mondott h a photoshop mindent megold
és mniden leérhetősége megvan
egy amatőr modell azt mondta hogy olcsó a pasi, és jófej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!