Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki jelentkezett még a NEXT...

Ki jelentkezett még a NEXT modell ügynökségnél? Kapott-e már valaki tőlük munkát, vagy csak kifizette a 180. 000 ft-ot?

Figyelt kérdés
FÉLEK HOGY ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!hárman vagyunk testvérek!
2009. okt. 25. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
jesszus...ti képesek voltatok 180ezret fizetni?????
2009. okt. 25. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
ha még nem jelentkeztél,ne jelentkezz! az a cég az IMG,csak átnevezték magukat,mert lehúzzák az embereket,és ennek elterjedt a híre!nem kamucég,de a legrondább,legdagadtabb embereket is fölveszik csak azért,hogy fizessenek!!keress nevesebb céget!
2009. okt. 25. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos mindenhol fizetni kell, csak azért nem mindegy, hogy mennyit és hol. Könnyen át tudják vágni az embert. Engem hitegettek mindenféle munkával, csak csináltassak portfoliot. Megcsináltattam, de utána már nem kaptamm unkát, mondván, hogy oké, de még kéne a tanfolyam is, ami 80 ezer Ft. Mondtam, hogy annyit nem tudok kifizetni, de szívesen vállalok olyan munkát amihez ez nem kell. Mondták, hogy oké, majd hívnak. Jelentkeztem több munkára is hajmodellnek, de nem kellettem mert én nem perkáltam sok ezret a tanfolyamért.

Szóval lehet, hogy utána kaptok munkát, hogy ennyit fizettetek, de a felét nem fogja behozni munkátok annak mait kifizettetek.

2009. okt. 25. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

mit tudtok az amazonasz fotóstudióról és Weix ivánról? tényleg ad munkát? mert nekem eddig portfólió árakról sem beszélt

csak h keresl ányokat, és h megtetszettek fotóim, és tuti tetszeni fogok neki, csak rajtam múlik

mert ugye ahoz el kéne költöznöm inen pestre, meg fel kéne

mondanom ha lesz melóm

és barinőmet is belerángattam

csak annyit mondott h a photoshop mindent megold

és mniden leérhetősége megvan

egy amatőr modell azt mondta hogy olcsó a pasi, és jófej

2010. máj. 6. 01:29
 5/8 Mercyie válasza:
engem is érdekelne az amazonas studio hogy milyen? valaki?
2012. szept. 18. 14:58
 6/8 anonim válasza:
Engem ma keresett meg az amazonastol. van rola vmi infotok??
2013. jún. 11. 22:35
 7/8 anonim válasza:
Weix Ivánról azt tudom, hogy az elmúlt időszakban több szépségversenyben is aktív volt. Miss Teapalota volt az egyik. missteapalota.potalateapalota.hu Remélem hasznos az infó.
2013. jún. 12. 11:52
 8/8 anonim válasza:
Weix Iván én az olx en találkoztam tök véletlen a hírdetésel küldtem pár fotót nemsokára vissza ia hívtak és jövőhéten lessz tali de semit nem tudok róluk.
2015. febr. 17. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!