Ki jelentkezett még a NEXT modellügynökségnél? Nem 1 átverés az egész?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 17:24
1/4 anonim válasza:
Barátnőm :D De ki is ugrottak belőle azonnal, mert azt mondták átverés...ugye a portfólióért fizetni kellett, de ha egy ügynökségnek tényleg kellessz akkor nem tőled szedik a pénzt, a portfóliót megkapod, aztán ők futtatnak és keresnek rajtad...
2/4 anonim válasza:
bnőm beis fizette...azóta eltelt lassan 1 év és még semmi se történt...nagy átverés és lehúzás az egész
3/4 anonim válasza:
TELJES átverés, pár napig dolgoztam náluk mint "hostess", feladaom az volt h az utcán szedjek össze olyan embereket akik beregisztrálnának. Mikor megtudtam hogy csakis lehúzásról van szó, h mekkora összeget kérnek el egy használhatatlan képsorozatért és munkát egyáltalán nem adnak, rögtön kiléptem. Korábban az Aradi utcában voltak, IMA vagy valami hasonló néven. Gyakran változatatnak nevet és az irodályuk helyét, mert a rossz hírük is gyorsan terjed.
4/4 anonim válasza:
Magyarország legnagyobb átbaszása közvetlenül a kormányzás mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!