Hogyan válasszak szoláriumot? Jó minőségűt szeretnék, ami tényleg nem károsít. De mindegyik dicséri magát, honnan tudhatom, hogy melyik nem átverés?
Szia!
Én egy Kiwisun-ban dolgozom.
Számos tanúsítványunk van a csövek kiváló minőségéről, amelyek uv csökkentettek így biztos, hogy nem égsz le, viszont a bőröd kizárólag "egészséges fényt" kap így kiegyensúlyozottabban barnul.
Az összes szalonunkban kiváló krémeket találsz, hiszen a napra sem mész ki napvédő nélkül gondolom. Ezek elsősorban a védelem miatt kellenek és fokozzák a barnulást is.
Tanácsot szerettem volna adni, nem reklámot csinálni, hiszen akkor nem írom le, hogy itt dolgozom, és rengeteg a visszajáró vendégünk.
Viszont szerintem egy próbát megér.:)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Az a helyzet, hogy nagyon világos és érzékeny bőröm van. Nagyon könnyen leégek, de mivel itt a nyár, azért szeretnék legalább kétszer-héromszor eljutni a strandra. (Szerintem ez nem olyan nagy igény :) ) Csak az a baj, hogy tökmindegy milyen naptejjel és hány faktorossal kenegetem magam egész nap, estére akkor is rákká égek. :( Viszont pár éve kipróbáltam a szolit és csodák csodájára nem égtem le. :) És bőven elég egész nyáron 4-5 alkalommal elmennem, az már segít, hogy egyáltalán ne égjek meg (persze naptej azért így is kell :) ), csak rábarnulok kicsit. :) Szóval nem csoki barnára akarom szolizni magam (az nekem sem tetszik annyira), csak nem akarok leégni!!! :) Szerintem ez azért érthető és innen nézve már nem is olyan káros. :)
Vidéken nem volt sok választás, oda mentem ahol volt. :) Viszont most Pesten élek, ezért gondoltam, hogy ha már van lehetőségem választani és kicsit még jobban vigyázni a bőrömre, akkor erre is megpróbálnék odafigyelni. :)
Köszönök szépen minden segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!