Miért néz mindenki az utcán?
Figyelt kérdés
Mostanában vettem észre, hogy a város utcáin ha megyek bámulnak. Nemtom miért? Fiúk, és felnőttek egyaránt. A lányok meg rám se hederítenek. Nem tutujgatást várok, hogy bisztos jól nézek ki stb. Hanem őszínte választ.2018. jún. 2. 21:35
1/10 A kérdező kommentje:
21F
2018. jún. 2. 21:35
2/10 anonim 

válasza:

Egy ismerősöm mesélte, ki volt öltözve, őt is nézték, aztán otthon kiderült, orrfújásnál elkente a taknyot az arcán és azért :P ! Ha szerencséd van, nem történt veled ilyen baleset :) !
3/10 anonim 

válasza:

Azért néz mindenki az utcán, mert csukott szemmel irtó nehéz közlekedni.
Te meg csak azt hiszed, hogy bámulnak, hiszen te is ugyanúgy bámulod őket, hogy észrevedd bámulásukat.
4/10 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy azért, mert rövidnadrágban mászkálsz az utcán? A rövidnadrágos fiúkat jobban megnézik, még az azonos nemű heteró srácok is végigszemlélik egymás lábait.
5/10 anonim 

válasza:

Kismillió oka lehet.. milyen ruha volt rajtad stb
6/10 A kérdező kommentje:
Első: Hála istenek egyik sem.
Második: Hogy képzelném már be? Látom amit látok.
Harmadik: Nem hordok soha rövid nadrágot, még nyáron se.
Nem képzelem be. Onnan tudom hogy néznek, mert a szemem sarkából látom. És mikor odanézek, akkor bizonyosodok meg róla hogy néznek.
2018. jún. 2. 21:58
7/10 A kérdező kommentje:
Világos kék poló, és farmer nadrág, hétköznapi cipő.
2018. jún. 2. 22:00
8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként meg az arcomat nézik, ha ránézek akkor se veszik le a szemüket. Semmi fura nincs az arcomon
2018. jún. 2. 22:02
10/10 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy kifolyt a tinta a fehér gatyámra, úgy mászkáltam, otthon vettem csak észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!