Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néz mindenki az utcán?

Miért néz mindenki az utcán?

Figyelt kérdés
Mostanában vettem észre, hogy a város utcáin ha megyek bámulnak. Nemtom miért? Fiúk, és felnőttek egyaránt. A lányok meg rám se hederítenek. Nem tutujgatást várok, hogy bisztos jól nézek ki stb. Hanem őszínte választ.

2018. jún. 2. 21:35
 1/10 A kérdező kommentje:
21F
2018. jún. 2. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Egy ismerősöm mesélte, ki volt öltözve, őt is nézték, aztán otthon kiderült, orrfújásnál elkente a taknyot az arcán és azért :P ! Ha szerencséd van, nem történt veled ilyen baleset :) !
2018. jún. 2. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Azért néz mindenki az utcán, mert csukott szemmel irtó nehéz közlekedni.

Te meg csak azt hiszed, hogy bámulnak, hiszen te is ugyanúgy bámulod őket, hogy észrevedd bámulásukat.

2018. jún. 2. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert rövidnadrágban mászkálsz az utcán? A rövidnadrágos fiúkat jobban megnézik, még az azonos nemű heteró srácok is végigszemlélik egymás lábait.
2018. jún. 2. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Kismillió oka lehet.. milyen ruha volt rajtad stb
2018. jún. 2. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Első: Hála istenek egyik sem.

Második: Hogy képzelném már be? Látom amit látok.

Harmadik: Nem hordok soha rövid nadrágot, még nyáron se.

Nem képzelem be. Onnan tudom hogy néznek, mert a szemem sarkából látom. És mikor odanézek, akkor bizonyosodok meg róla hogy néznek.

2018. jún. 2. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Világos kék poló, és farmer nadrág, hétköznapi cipő.

2018. jún. 2. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként meg az arcomat nézik, ha ránézek akkor se veszik le a szemüket. Semmi fura nincs az arcomon
2018. jún. 2. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor te egy ufó vagy
2018. jún. 2. 22:08
 10/10 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy kifolyt a tinta a fehér gatyámra, úgy mászkáltam, otthon vettem csak észre.
2018. okt. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!