Titeket nem idegesít, hogy képen mindenki tud szép lenni, de ezek közül néhány embert fel sem ismernél az utcán?
Szóval arra gondolok,hogy mire jó az,hogy mindenki azon verseng,kinek vannak jobb képei.
Meg szinte mindenkinek agyon van photoshopolva.
Én szoktam használni a photoshopot, de nem viszem túlzásba.
Viszont mindenki nekem tapadt és a barátnőim állandóan ezzel piszkálnak. Barátom szerint irigyek.
Én csak annyit csinálok, hogy ha pl van rajtam egy pattanás akkor azt mégse örökítem meg, hanem kiretusálom. De az csak egy kattintás, máshol nem változtatok. Nem értem ez miért baj (persze te nyilván nem erre gondolsz, hanem amikor sok a ps).
Bennem ilyenkor az merül fel, hogy: ki az a hülye aki rossz képet tölt fel magáról?
Én úgy vagyok vele, hogy ha picit elkenődött a sminkem vagy pattanás van rajtam akkor azért azt megcsinálom. Vagy ha nem tetszek magamnak a képen nem teszem fel és kész. Alap, hogy normális képet rakjak fel magamról olyat, amin jól nézek ki. Nem azért, mert azt akarom, hogy megnézzenek csak ha már feltöltök képet nem fogok olyat feltölteni ami alapján rondának tartanak.
A képeken és élőben is ugyanúgy nézek ki, átlagos vagyok. Vagy talán egy picit szebb, mint az átlag de nem vagyok húdeszép egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!