Szerintetek lehet mindenki szép, vagy annak kell születni? -Esetleg elég a belső kisugárzás?
Számomra CSAK az a szép, aki vékony.
2 kiló túlsúlynál én már valakit képtelen vagyok szépnek tartani.:DDDD
Nem tudom miért van ez. Egyszerűen gyűlölöm a kövér embereket.
Talán mert fél évig én is az voltam.
Előszöris,ugye mindenkinek más a szép,mindenkinek más tetszik.
Másodszor meg szerintem a szépség sok mindenen múlik,de leginkább a kisugárzáson.Ismerek olyan lányt,aki alapból tök szép lenne,csinos is,meg minden,de nincs kisugárzása,elbújhatna egy csomó más nő mögött,nem venné észre senki.De van olyan ismerősöm is,aki meg nem egy szépségkirálynő,de nem ronda,mégis amikor meglátod,azt mondod,ez igen!:)Na az ilyen emberek szerintem sokkal szebbek,mint akikben nincs meg az a plusz,és ez szerintem velünk születik egy részben,más részben sok függ a családtól,környezettől is.
Az ilyen emberekre bármit ráaggathatsz,ők akkor is szépek lesznek.A rondák,átlagosak meg a lelküket is kitehetik,hogy minnél jobban nézzenek ki,akkor sem lesznek olyan hűű de szépek,persze ez nem azt jelent,hogy nem lesz szebbek,csinosabbak,ha sokat foglalkoznak magukkal,de egy kisugárzással teli emberrel nem veszi fel a versenyt.
A kövérségről meg annyit,hogy cseppet sem az határozza meg az embert szerintem.Vannak olyan kövér emberek,akik nagyon szépek,ápoltak,jó kedélyűek,és sokan szeretik őket.De a többség az akit elítél a társadalom,mert nincs elég türelmük megismerni a másikat,csak legyintenek egyet és azt mondják:Ez is csak egy kövér a sok közül,............
A kipontozott helyre jöhetnek a "szép" jelzők.Hát igen,ez van.Szóval attól mert jó alakú valaki,még nem feltétlen lesz szép:)
Hát ez elég lehangoló :S
Akkor nem is próbálkozom.
Természetes úton, műtétek nélkül, nem lehet mindenki szép, de mindenki kihozhatja magából a maximumot, lehet csinos, ápolt.
A belső kisugárzás, kedvesség, magabiztosság nagyon sokat számít, hiszen ha nem így lenne, minden csúnyább ember egyedül élné le az életét, márpedig előbb vagy utóbb általában mindenki megtalálja a párját.
Annak a válaszolónak, aki szerint minden felesleggel rendelkező nő ronda, kívánom, ha egyszer teherbe esik és felszed 2kg-ot, elhagyja a barátja.
Sajnálom. Lehet lenézőnek hatott: tényleg lenézem őket. Nem tudom miért vagyok ilyen.
Anyu szerint az óvodában is mind a két kövér óvónőt utáltam.
Ilyen vagyok, sajnos.
Sajnálom. Már régóta így gondolom. Ez így van.
Gyerekem pedig nem lesz, na jó, nem fogom megvédeni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!