Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek is nagyon...

Lányok szerintetek is nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Már elvesztettem minden önbizalmamat. Kérlek írjátok le őszintén nagyon csúnya vagyok? Tényleg őszintén, nem fog váratlanul érni. Kép: [link]

2018. jún. 2. 01:18
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Tessék itt van egy másik most töltöttem fel. [link]
2018. jún. 2. 01:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyelek meg szerintem aranyos vagy :D

ha van esélyed szakállat növeszteni minden képpen tedd meg nagyon jól állna az arcodhoz :) és még a szemeidet is kihangsúlyozná :)

a göndör haj meg szexi nehogy lenyírd valami divat majom fazonra :D növeszd amíg lehet az a szexi :P

21/n

2018. jún. 2. 03:21
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező! Nincs veled semmi gond, nem vagy csúnya. A hajaddal kezdj valamit. Teljesen átlagos srác vagy. A szemed kifejezetten szép. Véleményt kértél, nekem ez...
2018. jún. 2. 04:24
 4/16 anonim válasza:
100%
Érdekes amiket irtak... De nagyon szép szemed van. Nem vagy ronda egyáltalán. A csajok a magabiztos pasikat szeretik, talán nagyon félénknek és visszahúzódónak tünsz.
2018. jún. 2. 07:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó vagy.
2018. jún. 2. 11:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy csúnya! A hajaddal tényleg kezdj valamit. És mosolyogj. Így elég komor hangulata van a képnek.
2018. jún. 2. 11:18
 7/16 anonim válasza:
Őszintén nagyon jól nézel ki. Sajnos mostanában csak páva stílusú srácok vannak (vannak kivételek) akik elhiszik magukról h ők a "legjobbak" pedig szerintem szánalmasak. Tényleg nagyon helyes vagy úgyhogy nem is értem miért nincs önbizalmad.
2018. jún. 2. 11:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nagyon helyes Vagy!

Remelem sokat mosolyogsz!!!!

A szakall valoban nagyon jol allna!!!!

2018. jún. 2. 13:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj,nálad sokkal rondább fiúk hiszik magukat nagy királynak.
2018. jún. 2. 17:20
 10/16 Metionin ***** válasza:
Lol, dehogy, teljesen normálisan nézel ki.
2018. jún. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!