Lányok szerintetek is nagyon csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Már elvesztettem minden önbizalmamat. Kérlek írjátok le őszintén nagyon csúnya vagyok? Tényleg őszintén, nem fog váratlanul érni. Kép: [link] 2018. jún. 2. 01:18
2/16 anonim 

válasza:

Egyelek meg szerintem aranyos vagy :D
ha van esélyed szakállat növeszteni minden képpen tedd meg nagyon jól állna az arcodhoz :) és még a szemeidet is kihangsúlyozná :)
a göndör haj meg szexi nehogy lenyírd valami divat majom fazonra :D növeszd amíg lehet az a szexi :P
21/n
3/16 anonim 

válasza:

Kérdező! Nincs veled semmi gond, nem vagy csúnya. A hajaddal kezdj valamit. Teljesen átlagos srác vagy. A szemed kifejezetten szép. Véleményt kértél, nekem ez...
4/16 anonim válasza:
Érdekes amiket irtak... De nagyon szép szemed van. Nem vagy ronda egyáltalán. A csajok a magabiztos pasikat szeretik, talán nagyon félénknek és visszahúzódónak tünsz.
6/16 anonim 

válasza:

Dehogy vagy csúnya! A hajaddal tényleg kezdj valamit. És mosolyogj. Így elég komor hangulata van a képnek.
7/16 anonim válasza:
Őszintén nagyon jól nézel ki. Sajnos mostanában csak páva stílusú srácok vannak (vannak kivételek) akik elhiszik magukról h ők a "legjobbak" pedig szerintem szánalmasak. Tényleg nagyon helyes vagy úgyhogy nem is értem miért nincs önbizalmad.
8/16 anonim 

válasza:

Szia :)
Nagyon helyes Vagy!
Remelem sokat mosolyogsz!!!!
A szakall valoban nagyon jol allna!!!!
9/16 anonim 

válasza:

Nincs veled baj,nálad sokkal rondább fiúk hiszik magukat nagy királynak.
10/16 Metionin 

válasza:

Lol, dehogy, teljesen normálisan nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!