Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire taszító, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire taszító, ha olyan az arcom, mint egy utolsó heroinfüggőnek?

Figyelt kérdés

A legroszabb az egészben, hogy teljesen kölyöképem van, de pár év alatt teljesen eltorzult, mintha valami drogos nézne vissza a tükörből :/

Lesz így valaha esélyem talalni valakit, vagy egyedül kell elpusztulnom?

17/F

2017. jún. 20. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem igazán tudom elképzelni! A "kölyökpofa" szerintem nem hátrány..:) ha csatolnál képet többet tudnánk mondani.
2017. jún. 20. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
14%

Lehet az segítene, ha leállnál a drogokkal.

Amúgy gratulálok, elérted hogy új kifogást találj, igen ha valakinek van valami gondja, akkor nem lehet senkije... Nekem nincs macskám ezért nem szeretnek a lányok, valakinek nincs öccse ezért utálják mert ugye kifogást mindig kell keresni.

2017. jún. 20. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Moss arcot napi 2x lemosóval, használj hidratálókrémet, néha menj ki a napra, igyál sok vizet. Állj le a cigivel, drogokkal, alkohollal, és a hulladék kajákkal először csak egy kis időre, majd amikor meglátod a "csodát" gondolom nem lesz kérdés, hogy ennél kell maradnod.
2017. jún. 20. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez pontosan mit takar? Táskás/vörös szemek, beesett arc?

Jól jönne egy részletesebb leírás.

Amúgy nem tudom, látatlanban elég nehéz megmondani. Ha rengeteg közös témánk lenne, és alapvetően remekül kijönnék vele, akkor komoly kapcsolatra nem zavarna, hogy milyen az arca. Sőt, az sem zavarna, ha nincs arca.

2017. jún. 20. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Apukám is iszonyatosan kölyökképű,de ő meg már 55 évs. Ne aggódj :D 17L
2017. jún. 20. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg ronda vagyok, azért minden lány elutasít.. 20/F
2017. jún. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!