Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos a fiú keze?
Saját probléma miatt érdekelne... Előre leírom, hogy már mindenfajta krémet próbáltam (hosszútávon is), és egyik sem használt.
A tenyerem úgy néz ki, mint egy neuronhálózat, tele vonalakkal, ráadásul olyan száraz a napi 3l víz ellenére, hogy az hihetetlen. Az ujjaim olyanok mint egy 70 évesnek... A kézfejem egy része meg olyan mintha pikkelyes lenne. Eleinte nem zavart, mert exeim elfogadtak így, meg a régi ismerősök mind hozzászoktak, de egyre inkább utálom, mivel akárki új emberrel kezelek, tesz valami megjegyzést, vagy megkérdezi, hogy mivel vágtam így el a kezem...
És ez még csak a kisebb gond, ha azt valaki elfogadja undor nélkül, azt még nagynehezen el is hinném, de ennek következtében kialakult nálam egy gyengébb (olykor erősebb) apotemnophilia a kezem irányába, amit bár még senkinek sem mondtam el, de belülről szenvedek miatta, és félek, hogy párkapcsolatban, ha elmondanám a leendő páromnak, nem értené meg... Természetesen nem fogom végrehajtani, de ettől függetlenül még bennem van a vágy, ami nem normális.
Hozzáteszem, hogy gyerekkorom óta önbizalomhiánnyal küszködtem, 1 éve elértem, hogy jóképűnek lássam magam mikor a tükörbe nézek, akkor kezdtem a tenyeremmel foglalkozni... Mintha valami kényszer lenne, hogy undorodjak magamtól.
Bocsánat, hogy ennyire hosszút írtam, de ki kellett adnom magamból.
18-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!