Mi a véleményetek ezekről a mellekről?
2010. jún. 15. 18:08
31/49 anonim válasza:
5
De csak mert a kicsikre izgulok.
33/49 A kérdező kommentje:
Elfogadom,ha valakinek nem tetszik,hiszen ízlések és pofonok...
de az utolsó válaszoló bunkó megjegyzése sértő.Kíváncsi lennék az övére,vagy,ha fiú,akkor a barátnője mellére,és nem tudom mit szólna hozzá,ha azt is így véleményeznék.Bár szerintem egy ilyen bunkó embernek,nincs is párja,mert nincs aki elviselné.
2010. jún. 16. 07:03
34/49 anonim válasza:
35/49 A kérdező kommentje:
Hú ez tényleg ronda.Az a bajom,hogy a barátom nem nagyon szokta őket kényeztetni.Nem mondja,hogy nem tetszik neki,sőt,mindig mondja,hogy nem baj,hogy nem nagy,legalább formás.De akkor miért nem ér hozzájuk?Lehet,hogy undorodik tőlük,mert kicsik,csak nem mondja?Félek,hogy ez később kettőnk közé állhat.
2010. jún. 16. 10:37
36/49 anonim válasza:
Jaj gyönyörű melleid vannak, nos nekem még ettől is kisebbek, és már nem is fognak nőni (25/L), de nem műtetném meg őket,te se tedd, így szép ahogy van 5-ös
37/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nos ideje elárulnom.Én is 25 vagyok.Ez már magától nem lesz nagyobb,csak terhességnél.:)
2010. jún. 16. 20:53
38/49 anonim válasza:
4 alá, de szerintem ne műtesd meg, szépek [18l]
39/49 anonim válasza:
sztem ne műtesd meg.örülj neki,hogy ilyen formásak.más örülne ha ilyen lenne a melle,
40/49 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, formás melleid vannak! Nekem a kisebbek jönnek be, úgyhogy 5-ös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!