Mi a véleményetek ezekről a mellekről?
2010. jún. 15. 18:08
21/49 A kérdező kommentje:
Nem emeltem a fejem fölé.Szerinted akkor szemből hogy fotóztam volna le?Magam elé tartottam a gépet.Miért?
2010. jún. 15. 19:49
22/49 anonim válasza:
mert akkor kisebbeknek tűnnek
nah nekem is kb ekkorák és nagyon örülök, semmiben sem zavar csak a melltartó
te milyen melltartót hordasz? és retusált a kép?
bocsi a kérdésekért, én adok rá egy 5- öst
16L
23/49 anonim válasza:
szerintem 5-ös, mert szép formás, feszes és szép az állása is. egyáltalán nem szorulnak műtétre, így jók,ahogy vannak.ne akarj mű-nő lenni,mikor ilyen szép formás adottságaid vannak.
Ez az őszinte női véleményem:)
22/L
24/49 A kérdező kommentje:
Nem retusált a kép,ez a valóság.A kor viszont meglepő számomra.Lehet a méretéből ítéltek.Annyit elárulok,hogy már nem fog nőni.Na?Még így is 16 vagyok?
2010. jún. 15. 20:17
25/49 anonim válasza:
Szerintem 19-20 körül lehetsz:)
26/49 anonim válasza:
2-3 adnék rá, mert valahogy nem jó az összhatás 19/F és szerintem olyan 21 lehetsz.
27/49 anonim válasza:
4-es szép formás, semmi esetre se műttesd meg mert lehet hogy elcsúfítanák! Amúgy szerintem olyan 22-23 éves lehetsz!
25/F
29/49 anonim válasza:
az egyik lejjebb van, mint a másik, ezért nekem 3-as, de amúgy ez tök reális :)
30/49 anonim válasza:
Szerintem kimondottan szép melleid vannak, úgyhogy 5-ös. Nehogy megműttesd őket! 20-22 évesnek tippellek. Szeretnék én ilyen ciciket...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!