Mit gondoltok ezekről a páréves kislányokról, akik az interneten osztják az észt a szépségápolásról?!
Példák:
http://www.youtube.com/watch?v=Z0JxrjQejqs&feature=related
http://www.youtube.com/user/mzzclipper12#p/u/21/4NIpIr1X9Kc
Engem megdöbbentett a dolog. Az első lányt 10 év körülire tippelem, a másodikról fogalmam sincs, de maximum 7 éves lehet.
Manapság tényleg ez a normális? Hogy 10 év alatti lánykák ennyire belemerülnek a sminkelés fortélyaiba, és neten mutogatják, miket vásároltak? Mi lesz velük később?!
Hát ez komoly..
Sőt, 'gáz'.:S:D Szomorú..Nem tudom mit mondjak.
Tudom, hogy mostanában már minden előfordulhat. de ez?
Elég nagy badarság ennyi évesen a sminkekkel foglalkozni.
Már egy kislánynak is ez lenne a dolga?!:S Durva világban élünk. Elkeserítő.
Borszasztó. És szomorú.
Úgy látszik kiment a divatból a gyerekkor.
Nem akarok belegondolni, hogy pár év múlva mit fognak még csinálni ennyi idősen! O.o
Bár azok a külföldi gyerekmodellek is iszonyatosak!
Ezeket még muszáj megmutatnom:
Party smink... Ááááááááááááá.
Iszonyú!
Szerintem egy felnőtt nyugodtan csinálja,ha tényleg tud...de ezekbe a kölykökbe mi a fene ütött?Szerintem ezzel csak leégetik magukat,de gondolom utánozni akarják a többi bloggert.
Egyébként a Party sminkes csajsziról ez a nő jut eszembe:
áááá! ez kész!
jókat nevettem.
köszi! :)
en legszivesebben felpofoznam oket is, meg az anyjukat is.
en is "sminkeltem" magam pici koromba, persze otthol, es anyum le is mosatta velem hamar, meg nem is engedte mert hogy tonkreteszem vele a borom) na de ez azert tulzas. nembirom nezni se.
Hát most figyú szegény kiscsajokat itt lesemmizitek???
Ti sem vagytok jobbak menyetek Zoltánhoz :)) az megmondja a tutkót vagy feleségéhez Juliskához :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!