Egy várandós kismamát milyen témák, könyvek, weboldalak érdeklik legjobban a terhességgel kapcsolatos, babákkal, gyerekneveléssel, nőgyógyászatról, szexről, genetikáról, szépségápolásról, pszichológiáról?
Figyelt kérdés
Egy várandós családtagomnak szeretnék kedveskedni, érdekelne a várandósokat ebben az áldott állapotban mi érdekli legjobban?2011. jan. 21. 12:43
1/4 anonim válasza:
Mindenkit más szerintem.
saját meglátás:
terhesség: igen...
baba: más gyereke nem érdekel.
nevelés: olvasni is kell de a gyakorlatban jön elő.
nőgyógy: nem
szex: is is
genetika: ha nem beteg a baba akkor nem
szépségápolás: is is
pszichológia:nem
ami érdekel: épitészet, müvészet, zene.... nem csak a babás oldalak.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval: mindenkit más érdekel, de az biztos, hogy, ha első gyerek, akkor a terhességgel, baba fejlődésével kapcsolatos könyvek mindenképpen érdeklik.
3/4 anonim válasza:
Igen elsőre még izgalmas aztán lehet hogy olyan tipus aki nem szükül be olvasgat a babáról de még millió más érdekli azon kivül.
4/4 anonim válasza:
Szia!
22 hetes kismama vagyok, weboldalak közül szeretem a femina.hu-t, itt szinte minden van, ami a nőket érdekelheti. Babás oldal a picibaba.hu, amit szintén szeretek nézegetni. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!