Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Lányok! Nektek mennyire tetszik ez a fiú? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

toltes.eu/view.php?filename=327Emil_andersson_photos_.jpg

10/?

Kort is írjatok

2018. máj. 24. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:

10/7

Nem tetszenek a szőkék és nekem kicsit hosszú a haja.

19/l

2018. máj. 24. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tetszik. Nálam nem mérvadó a külső,de az egyetlen dolog,amit nem tudok elviselni,az a hosszú haj.

10/3

Ha elvonatkoztatok a hosszú hajtól,akkor különleges arca lenne szerintem a srácnak,egész helyes. Tetszenek a szőkék,így 10/7.

De sajnos a haja miatt a 10/3 összhatásában.

18/L

2018. máj. 24. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajotok van a hosszú hajjal?

Én imádom, persze ha ápolt.

Nem sablonos, mint az átlag csávók egyen-frizurája. Általában tökösség és önbizalom is társul a hosszú haj mellé, mivel mer eltérni a többiektől.

A srác helyes, és szeretem a szőkéket. Testalkata pedig pont az ideálom.

10/10

20

2018. máj. 24. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy a link használhatatlan, szóval fogalmam sincs, melyik fotójára gondoltál, kérdező...
2018. máj. 24. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezkiez? a palvinbarbi?
2018. máj. 24. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha valakinek jól áll, akkor nincs bajom a hosszú hajjal. Ennek a fickónak szerintem nagyon nőies beütése van. Szépnek szép, úgy értve, mint amikor megjegyzem, hogy az a lány ott velem szemben szép. Nem pontozom.

25l

2018. máj. 24. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
olyan mint Justin Bieber hosszú hajjal
2018. máj. 24. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Sz..ar a link!

Nem lehet megnyitni!

2018. máj. 25. 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:

nagyon tetszik,főleg hogy szőke. Utálom ezt a mentalitást hogy ha a lánynak rövid haja van az fiús, ha a srácnak hosszá haja van az meg lányos. könyörgöm... én imádtam beletúrni a volt kedveseim hajába, mindig akkor tetszettek a legjobban mielőtt fodrászhoz mentek lenyírni és már kicsit hosszabb volt a kelleténél :D Sajnos ilyen gyönyörű hajú pasim még nem volt. Én különlegesnek és vonzónak találom.

21/l

2018. máj. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!