Lányok! Nektek a rövid vagy hosszúhaj tetszik jobban egy fiún?
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 11:29
1/9 anonim válasza:
Barátomnak vállig érő haja van, amit rendszeresen igazít. Én a hosszabb hajat szeretem, de tetszett már kopasz férfi is.
2/9 anonim válasza:
Alapból rövid, de ha hullámosabb, göndörebb akkor még az állig érő is bejön:)
3/9 anonim válasza:
Barátomnak mellbimbóig érő, göndör, barna haja van. Imádom, de tetszett már pár mm-es hajú is.
4/9 anonim válasza:
Egyertelmu roviddd bar vallig lerhet
6/9 anonim válasza:
Manga-stílus. *w*
Nem, nem vagyok anime fán, csak az tényleg nagyon bejön.
És amúgy pedig inkább hosszú, ez a pár milliméteres haj, kakastaréj, meg ecsetfej nem jön be
8/9 anonim válasza:
Rövid, viszont a hosszú “csuris” sem rossz👍🏽
9/9 anonim válasza:
Igazából nálam vegyes, leginkább attól függ kinek mi áll jól ugye.
A barátomnak hosszú hátközépig érő haja van, ő neki ez kifejezetten jól áll, azért tudom mert láttam róla képet amikor rövid haja volt és neki az baromira nem áll jól, ha meg néhány centis a haja akkor iszonyatosan kiemeli a feje nagyságát, és borzalmasan áll neki mert göndörödik. A hosszú haj főleg össze copfozva kifejezetten jól áll neki, de sokak szerint is. Már kezdi unni és le akarja vágatni maximum 1 centisre, de eddig mindenki lebeszélte róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!