Lányok! Hogy tetszik ez a test? 10/?
2018. máj. 1. 20:39
6/21 anonim válasza:
A kockahasat szeretjük,neked akárhogy feszíted nem nagyon van.
A vállad fura 😅 olyat még nemláttam (nem jó értelembem)
A karod ugy feszíted ,hogy úgy néz ki ,mint egy komolyabb eres f∆sz.
Sose értettem miért kell tükör előtt feszíteni,a valóságban az utcán nem úgy mész,hogy szarásig feszíted magad.
8/21 anonim válasza:
Szerintem azt leszámítva, hogy elég fehér vagy, teljesen jó, szálkás alakod van. Nem tudom, akik itt erre 3-ast adnak, mire adnak 10-et, a hájas pasikra vagy mi?
21L
9/21 anonim válasza:
#8 - Mindenki arra ad 10-et ami neki tetszik,ha épp a "hájas" pasi az akkor arra. Az egyéni véleményekre volt kíváncsi a kérdező,nem a te ízlésedhez alkalmazkodik mindenki (szerencsére) ,ha 21 évesen ezt nem tudod felfogni az rég rossz.
10/21 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, örülnék, ha ez lenne az átlag férfitest, ami az utcán (strandon) szembejön.
Nem pontozok.
Annyi bajom van csak, hogy nagyon fehér a bőröd. Kicsit barnábban sokkal jobban mutatnál. Jó meleg van, szépen süt a nap mostanàban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!