Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Melyik jon be jobban?
Melyiknek jon be jobban az arca es melyiknek a teste??
A:
B:
C:
D:
E:
F:
G:
H:
I:
J:
K:
L:
M:
N:
O:
P:
Q:
R:
S:
Tudom, lehet egy kicsit sok de remelem hogy igy nem fogjatok azt mondani hogy egyik sem!;)
Ha gondoljatok Top3ast vagy 5ost is csinalhattok arc es test ugyileg!
Kort is irjatok legyszi!:)
Talán az első (A) tetszik, meg még az R elmegy. A többi nem igazán jön be.
De ezekkel is úgy vagyok, hogy valamelyik képen igen, valamelyik nagyon nem. Mindig arc alapján választok, mert az adja a fő karakterét az embernek. A testüket nem is néztem igazából, de a girnyók nem tetszenek, meg az agyongyúrtak se.
Az "a" sracnak a masodik insta kepen tetszik a bimboja :D azon a kepen pont szokes beutesu a haja, viszont egy masikon feketenek tunik es ezzel a feje jobban tetszik.
"B" nem tetszik
"C" jobb mint az elozo de meg o sem tetszik
"D" nem tetszenek a vilagos hajuak. Alkonyatos edward beute van az egyik kepen.
"E" jo kepu, tetszik
"F" hat o erdekes. Szep az arcive es a szeme, de neha egy ket szogbol patkanyfeje van. Nem csunya de nem mondanam ra h tetszik.
"G" "H" "I" "J" "k" "L" nem!
"M" van benne is valami helyes, az arcel nagyon tetszik.
"N" "P" nem :(
"O" best !
"Q" nagyon nem
"R" "S" bejovosek.
Top 3:
1. O
2. E
3. S
Az "O" kivetelevel nekem egyik sracnak sem jon be a teste. Nekem ez mar tul sok, meg annyi izomra sem vagyok egy pasiban mint a fent emlitett alanynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!