Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik típusú férfi izgatja jobban a fantáziátokat szexuálisan?
Egy magas, izmos, jóképű pasi, aki mondjuk autószerelő, és keres havi 150e Ft-ot
vagy
Egy átlagos magasságú és testalkatú, szintén jóképű bankár, aki keres havi 1 millió Ft-ot?
Őszintén! Kort is írjatok.
Még jó, hogy nem csak ez a két fajta ember van a világon.:)
Amúgy számomra teljesen mindegy, hogy tökéletes-e a külseje van sem, egy kevésbé jóképű pasiban is lehet valami olyan vonzó, hogy külsőben őt választanám, illetve nálam a kereset sem igazán számít, teljesen átlagos családból származom, jó magam is átlagos fizetéssel rendelkezem.
Szóval azt választanám, amelyikkel jobban érzem magam, akivel a legjobban összeillek, aki a legjobban megfog. És ez lehet az autószerelő (ami mellesleg egy nagyon hasznos dolog, legalább mindig rendben lenne a saját autó :) ), de ha a bankár fog meg jobban, akkor ő. Szóval nem a jövedelme vagy a külseje alapján választanám bármelyiket is.
29N
Ha csak szexuálisan, akkor az első.
(Ez lesz a következő sztori holnap, amire kielégítem magam, hogy autószerelőhöz viszem a kocsit és kikezd velem a faszi. Amúgy a valóságban ez a veszély nem fenyegetne, se jogsim se autóm. :D)
22/L
Nekem pont az tetszik egy pasiban ha autószerelő :3
Imádom őket :) ELSŐ
19/L
Természetesen a munkás ember. Mindig ők vonzottak, nem szeretem, ha valaki úgy szerzi a pénzt, hogy nem dolgozik meg érte, vagy legalábbis nem úgy, ahogy nekem belefér.
A vonzáshoz meg ez is kell nekem. Pláne ha a szerelő izmos, jóképű, akkor jóhogy ő a választásom. :)
Istenem ilyen hülye kérdést.. amelyik megtetszik, és jobban izgatja a fantáziámat.
Ha egyedülálló lennék..
Bár a magas izmosnak több esélye lenne. A férfias pasik jönnek be mint párom. De pl a haveri körünkben van magas izmos bankár, és nyüzüge, szemüveges autószerelő is, úgyhogy nem értem az ilyen kérdést :)
Ja és az autószerelő többet keres mint a bankár. ;)
Az atlagos magassagu autoszerelo :-)
A kereset mem donto szamomra
De az igen h legalabb megszereli a kocsi :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!