Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Melyik jon be jobban?
Figyelt kérdés
Melyiknek jon be jobban az arca es melyiknek a teste??
A:
B:
C:
D:
E:
F:
G:
H:
I:
J:
K:
L:
M:
N:
O:
P:
Q:
R:
S:
Tudom, lehet egy kicsit sok de remelem hogy igy nem fogjatok azt mondani hogy egyik sem!;)
Ha gondoljatok Top3ast vagy 5ost is csinalhattok arc es test ugyileg!
Kort is irjatok legyszi!:)
2017. jan. 26. 12:41
13/18 A kérdező kommentje:
Koszii! Foleg nektek utolso ketto!
2017. jan. 28. 15:09
14/18 anonim válasza:
Testre F
Arcra D
A többi srác egyébként nem is tetszik.
17/l
15/18 anonim válasza:
Ezeknek a fele búza....A Q gyereket nem rugdosnám ki az ágyból....De valószínű ő is az.:)
16/18 anonim válasza:
A többséget nem rugdosnám ki az ágyamból, de nálam az abszolút nyerő a Q. Viszont a G is eléggé tetszik.
17/18 anonim válasza:
Nekem egyik sem az esetem. Egy kaptafa mindegyik. Ha nagyon muszáj lenne választani akkor arcra talán a C és az E
Testre egyik sem jön be. Persze attól még szép mindegyik fiú,meg igényesek,csak nekem nem ezek a típusok jönnek be. Meg túl kisfiúsak.
22L
18/18 anonim válasza:
1. E
2. M
3. J
A többieken nekem már túl sok az izom, na mege ezek a szép kis borostás arcok.... Akinek jól áll, az viselje is!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!