Lányok! Hogy tetszik ez a test? 10/?
2018. máj. 1. 20:39
11/21 anonim válasza:
#9 Na egy offended dagi, gondolom :D Persze, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más az ízlése, de azért ez a test messze nem csak 10/3. Egyéni ízlés ide vagy oda.
12/21 anonim válasza:
Miért ne lehetne 10/3 ?
Túl fehér , 2pont minusz.
Hasizom se nagy szám 3pont minusz.
(Szerintem) fura vállak 1pont minusz.
(Szerintem) undorítóan eres kar (egy sokkal izmosabb embernek sem feltétlenűl látszanak ilyen durván az erei,ha csak nem feszít rá nagyon) 1 pont minusz. És ki is jön a 10/3.
Abba se mentem bele,hogy valakinek alapból nem ez az ideál ,az sokat tud rontani a "pontszámom". Hadd döntsék el a válaszolók ,hogy kinek mennyire tetszik,nem hiába kapott főként negatív válaszokat.
Ja ,és nem a kövéreket szeretem :)
13/21 anonim válasza:
Miért kell az egyéni véleményeket lepontozni, csak mert nem egyezik a tieddel? Hmm
14/21 anonim válasza:
10/8,és a fehér bőrrel nincs semmi baj.
15/21 anonim válasza:
10/8
A fehér bor és a túl eres kez/kar miatt a mínusz.
Mondjuk nekem a vastagabb férfiak jobban tetszenek de nem rossz.
33N
16/21 anonim válasza:
azért megnézném a válaszadókat/a pasijukat már ha van egyáltalán, hogy hogy néznek ki xD
17/21 anonim válasza:
a kérdező teste bőven az átlag felett van, én adok neki 10/8-at
18/21 anonim válasza:
Nekem főleg a magasság tetszik de a kép sem rossz. 10/9
20/21 anonim válasza:
Már nemazért, de mi köze van annak, hogy van-e barátom ahhoz, hogy mennyire tetszik a kérdező teste. Semmi összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!