Mit használjak, hogy így álljon a hajam? Lányok nektek tetszik ez a frizura? (kép)
Figyelt kérdés
Természetesen áll így a haja vagy valami fixálót használ, amitől úgy hátra simul? Természetesen nem vagyok ilyen jóképű, de csúnya sem azért. Az ilyen oldalt felgépelt tucathajakat már unom, ezért gondoltam valami hasonlóra. A gond talán annyi, hogy nekem hullámos, és mosás után két nappal már nem ilyen egyenes, de neki sem feltétlenül, ha jól látom.
2018. márc. 20. 11:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem lakkozd hátra, lakkfújkálás közben fésüldf.
2/7 A kérdező kommentje:
A lakk nem ártalmas a hajra egyébként?
2018. márc. 20. 14:44
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Első vagyok: Bocsi, h ideírom, de az első és a második képen olyan vonzó az az ember!!!! Ahww! Becsurizooook!
6/7 anonim válasza:
Hát, nekem nem annyira tetszik... 😅 Tuti le leszek pontozva, de az utolsó képen olyan, mintha egy vámpíros filmből lépett volna ki.. Szerintem jó, ha hosszú, de így inkább neee... Ha egy kicsit az arcába lóg a haja a srácnak, de a lehető legtermészetesebb hatással, az nagyon jó, de ez NEKEM nen :"D
16/L
7/7 anonim válasza:
Én nagyon támogatom ezt a hajat, meg igazából bármit, ami nem a tucathaj, ahogy te is írtad. :D Biztos, hogy rak rá valamit, talán waxot vagy ilyesmit. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!