Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfogadjam...

Mit tegyek hogy elfogadjam magamat?

Figyelt kérdés

Mit tegyek hogy ne lássam magam csúnyának.

Már bele örülök ebbe..

Mindenki mást szebbnek látok és kb semmi önbizalmam sincs.

Mégis hogy tudnám elfogadni magam olyannak amilyen vagyok?

Nem küldök képet magamról ne is kérje senki.

Olyan írjon aki érezte már ezt és lehetőleg túl jutott rajta valahogy.

2018. máj. 24. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Változtass azon, ami nem tetszik. Smink, egy új frizura, néhány új ruha, stílusváltás, mozgás. Nem csak várni kell a csodára, hanem tenni a változásért.
2018. máj. 24. 11:32
 2/3 anonim válasza:

Én teljes mértékben áterzem amit írsz ,mert én is így vagyok vele. Mondjuk kezdek kinőni belőle .Első sorban az lehet a probléma ,hogy mindig máshoz hasonlítod magad. Ő milyen szép és én milyen csúnya vagyok . A legtöbb szép lány sminkeli magát ,és nem természetes szépségek ez jusson mindig eszedbe . Biztos mondták már neked ,hogy milyen szèp vagy . Nekem szokták és akkor azt mondom persze persze de ezt nem hiszem el. De valaki azt is mondta milyen kár ,hogy nem látom magamban ezt és majd megöregszem és jól megbánom ,hogy ezt mondtam. Azt javaslom ,hogy ne a rosszat lásd magadban pl.azt ,hogy nagy az orrod (ez csak egy példa)hanem azt ,hogy milyen szép a szemed vagy a bőröd . Mert a legtöbb ember azt látja benned .

Hány éves vagy amúgy ? Majd valószínűleg a kamaszkorral ez elmúlik . Ha van kérdésed nyugodtan írj.

2018. máj. 24. 23:04
 3/3 anonim válasza:

hany eves vagy? az eleg sokat szamit. nem csak a tinedzserkori tipikus “csunyanak latom magam” erzes miatt, hanem azert, mert van, aki tenyleg megszepul fiatalfelnott korara.

en ugyanigy ereztem, mint most te. nem lehetett meggyozni az ellenkezojerol. ha valaki bokolt nekem, azt hittem gunyolodik. ha tukrot lattam valahol, gyorsan elsetaltam elotte, nem mertem belenezni. ha meglattam magam egy foton, sirogorcsot kaptam. miket tettem az erzes ellen? elkezdtem rendszeresen sportolni, aztan a vele jaro szep alak eleg onbizalmat adott ahhoz, hogy masfajta ruhakat hordjak, kialakitsak egy teljesen mas ruhatarat, vele egyutt egy hozzam illo stilust. hidd el, mar ez is rengeteget dob. de szamomra az igazi kemeny dio az arcom volt. zavartak a borhibaim, ezert szoliba kezdtem jarni, hogy kevesbe latszodjanak. kovetkezo lepes a hajfestes volt. a megfelelo hajszin teljesen meg tudja valtoztatni az arcot. mar majdnem azt hittem, hogy revbe ertem. megtettem minden tolem telhetot magamert, de egy valami volt, ami nem rajtam mult. a nagyon vekony szam. mar-mar lelki beteg voltam, annyira csunyanak ereztem magam meg mindig emiatt, hogy sokszor sirva fekudtem le, s hozza kell tennem, hogy ekkor mar nagyon sok bokot es pozitiv visszajelzest kaptam a kulsomre vonatkozoan. de mit tehet az ember, ha magat nem igy latja belulrol? tudtam, hogy egy dolog segithet rajtam, az ajakfeltoltes. ez volt az en elfogadasom allomasanak utolso pontja. szeretek tukorbe nezni, nem riadok vissza, ha valaki elorantja a telefonjat egy szelfire. vegre boldog vagyok, a kulsom es a belsom osszhangban van.

2018. máj. 25. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!