Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Félek kitenni facebookra egy...

Félek kitenni facebookra egy képet mert félek hogy kevés likeot kapok. Hogy vegyem rá magamat hogy kitegyem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Na még valaki akit csak a lájk érdekel. Esküszöm fejbe lövöm vagy felakasztom magam.

Amúgy sz@rd le. Kit érdekel hány lájkot kapsz?

Abból élsz? Kapsz érte fizetést? Kevesebb embernek érzed magad tőle? Csak mert ha nem abból élsz, nem kapsz érte pénzt és nem érzed magad sz@rabb emberbek akkor mégis mi a retked lópikulát érdekel hány lájkot kapsz???

2017. júl. 22. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Micsoda szánalmas, szerencsétlen, embernek látszó élőlények vannak a Földön! Szerencsétek, hogy nem tette fájdalmassá a TEREMTŐ az elmebetegséget!!
2017. júl. 22. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Én belájkolom ha szeretnéd ;)
2017. júl. 22. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Én a helyedben attól félnék, hogy ilyen kevés intelligenciával és ilyen röhejes értékrenddel hogy fogsz meg/túlélni ebben a világban.
2017. júl. 22. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen szinten érdekel mások veleménye akkor mi a büdös búbánatnak akarod kitenni a képet?

Egyedül most is nézegetheted, és így nem kell a lájkok miatt aggódnod.

Menj rá, hogy kép feltöltése, és számolj el háromig!

2017. júl. 22. 23:13
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Ne tedd ki. Komolyan mondom, ha a lájkokon forogsz, akkor inkább ne tedd ki.
2017. júl. 23. 11:54
 7/8 anonim válasza:
Lájkéhes vagy tesa-mesa.. OH NO! 😂😂😂
2017. júl. 24. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Ha ennyire tartasz attól, hogy kevés lájkot kapsz, szerintem ne tedd ki a képet.

Én nagyon kevés lájkot kapok a képeimre, még egy új profilképre is felső hangon jön 10 lájk. Más meg egy óra alatt kap 70 lájkot. Emiatt szinte soha nem is töltök fel képet magamról, pedig nem vagyok csúnya. Szívesen tennék fel sűrűbben képeket, de borzasztóan rosszul esik, hogy kb. senki nem lájkolja.

Régen be lehetett állítani, hogy még az ismerősök se tudják lájkolni a képeket. Nem tudom, van-e még ilyen most is. Ha megtalálnám, bátran töltögetném fel a képeket. Inkább ne tudja senki lájkolni, minthogy 5-6 lájkkal szégyenkezzek.

2017. aug. 13. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!