Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki feltenni facebookra...

Ciki feltenni facebookra spárgázós képet?

Figyelt kérdés
Egy sima spárgázós képet szeretnék feltölteni,természetesen rendes ruhában,nem kihívóan. Már majdnem egy éve dolgozok rajta,hogy letudjak menni spárgába és most,hogy végre sikerült szeretnék "eldicsekedni" vele. Csak nem tudom mennyire számít közönségesnek feltenni egy ilyen képet. Szerintetek?
2016. febr. 19. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ciki, mármint számomra ez kb egy szinten van olyasmikkel mintha feltennél egy képet amin lógsz a plafonról vagy épp bukfencezel vagy befeszített izmokkal pózolsz. Marhára nem érdekel senkit és bénán is néz ki. De persze ettől még tehetsz ki ilyen képet ha neked ez a vágyad..
2016. febr. 19. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Dehogy ciki :) A te falad, azt raksz ki ami neked fontos. Egy csomó jógázós imserősöm kiteszi az elsájított pózait. Az anyukák a kisbabáikat. A diákok a diplomájuk....stb.

Ez neked egy fontos life achievment, ne szégyeld :)

(De nem bánnám egyáltalán ha kihívó lenne :D)

2016. febr. 19. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem ciki, ettol sokkal gazabb dolgokat tesznek ki emberek. Erre legalabb buszke lehetsz.
2016. febr. 19. 13:28
 4/7 anonim válasza:

[link] [link] [link]

Ezek szerintem nem közönségesek,simán ki lehet tenni őket.

2016. febr. 19. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Légy büszke rá, hogy megy a spárga! Megdolgoztál érte. Szerintem nyugodtan megmutathatod.
2016. febr. 19. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is mutasd meg nyugodtan.:) Főként azért mert ez neked tényleg egy kihívás volt, légy rá büszke, szerintem így teljesen más kitenni az ilyen képeket, mintha amúgy is hajlékony lennél, és hetente egyszer 'eldicsekednél' egy újabb hasonló képpel.
2016. febr. 19. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kinek szánod. Ha csak az ismerőseidnek és ők normálisak, akkor semmi gond.

Ha a nagyvilágnak, akkor biztos kapsz egy-két beszólást, mint például "a könyv is ott nyílik, ahol a legtöbbet használták", és még a napiszarra is kikerülhetsz.

2016. febr. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!