Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert tolt fel valaki rengeteg...

Miert tolt fel valaki rengeteg kepet a facebookra, ha?

Figyelt kérdés
ha latja, hogy nem kivancsiak ra az emberek, ilyen 10-20 like-ot kap. Az esetek nagy reszeben ezek olyan kepek, amik bulik alkalmaval keszultek, es ilyen 10essevel vannak felteve a facebookra. Mi ertelme?
2015. jún. 23. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de kit érdekel, ki hány lájkot kap? Lájkokból nem lehet kaját venni vagy csekkeket fizetni, semmi jelentősége nincs. Hadd töltögesse, ha ennyire kitárulkozó.

Nekem is van ilyen ismerősöm, aki minden szart megoszt, naponta tölti fel magáról a képeket, már rég leiratkoztam róla, mert ilyenekre nem vagyok kíváncsi. Tedd te is ezt, akkor nem fognak a hülyeségei megjelenni a hírfolyamon.

2015. jún. 23. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég primitív a kérdés tartalma, és megfogalmazása is.

Mit érdekel téged mit csinál? Ehhez van kedve, ezt szeretné csinálni, hadd csinálja. Ha zavar , állítsd be hogy ne lásd, vagy töröld az ismerőseid közül.

A 10-20 like pedig nem azt jelenti, hogy senkit nem érdekel, hanem azt, hogy az illető nem egy lájk kunyeráló jelizgetőslájkolós csoportokba belépegetős ember, hanem olyan, akinek tényleg a barátai lájkolják a képeit. Mert igen, az embereknek általában nincsen több barátja 10-20nál, sőt, ez sem egy annyira kicsi szám.

Úgyhogy azt javaslom nőj fel, és foglalkozz a saját életeddel.

2015. jún. 23. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
10-20 lájk pl számomra sok, nem kevés... mivel összesen nincs 20 ismerősöm fészbúkon. Amúgy meg miért ne tehetné fel a képeit? Mondjuk a családdal, barátokkal akarja megosztani gondolom, nem ismeretlen nethuszárokkal.
2015. jún. 23. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy téged miért foglalkoztat ennyire az, hogy más mit csinál. A lájkok száma meg nem minősít senkit, van aki szerint a 10-20 az tök jó, a feltűnési viszketegségben szenvedők meg sírnak miatta. Ez van.
2015. jún. 23. 16:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem egy like kunyeralo? Akkor miert tolt fel valaki 200 kepet? Na inkabb errol ne nyissunk temat. A 2 ugyanis elegge kizarja egymast.
2015. jún. 23. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted csak likeok miatt lehet facebookra képeket feltölteni?

No comment...

2015. jún. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!