Miert tolt fel valaki rengeteg kepet a facebookra, ha?
Már nem azért, de kit érdekel, ki hány lájkot kap? Lájkokból nem lehet kaját venni vagy csekkeket fizetni, semmi jelentősége nincs. Hadd töltögesse, ha ennyire kitárulkozó.
Nekem is van ilyen ismerősöm, aki minden szart megoszt, naponta tölti fel magáról a képeket, már rég leiratkoztam róla, mert ilyenekre nem vagyok kíváncsi. Tedd te is ezt, akkor nem fognak a hülyeségei megjelenni a hírfolyamon.
Elég primitív a kérdés tartalma, és megfogalmazása is.
Mit érdekel téged mit csinál? Ehhez van kedve, ezt szeretné csinálni, hadd csinálja. Ha zavar , állítsd be hogy ne lásd, vagy töröld az ismerőseid közül.
A 10-20 like pedig nem azt jelenti, hogy senkit nem érdekel, hanem azt, hogy az illető nem egy lájk kunyeráló jelizgetőslájkolós csoportokba belépegetős ember, hanem olyan, akinek tényleg a barátai lájkolják a képeit. Mert igen, az embereknek általában nincsen több barátja 10-20nál, sőt, ez sem egy annyira kicsi szám.
Úgyhogy azt javaslom nőj fel, és foglalkozz a saját életeddel.
Szóval szerinted csak likeok miatt lehet facebookra képeket feltölteni?
No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!