Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért rakja ki rengeteg...

Miért rakja ki rengeteg emberi a karácsonyfáját a facebookra?

Figyelt kérdés

Úgy gondolják, hogy másokat érdekel, vagy csak dicsekedni akarnak vele?

Ezekkel az emberekkel mi lett volna 10-20 évvel ezelőtt, mikor nem lett volna kinek megmutatni (mikor még nem volt facebook)?

2014. dec. 25. 08:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek java minden f*st kirak facebookra, ez alól nem kivétel a karácsonyfa sem. Majd jönnek az ajándékok is, stb stb..
2014. dec. 25. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszed ha a kutyáját teszi ki az szebb? Az emberek ilyenek, gondolkozás nulla.
2014. dec. 25. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Van aki csak szeretné megmutatni ismerőseinek a Karácsonyfáját, de vannak akik dicsekvésből is feltöltik. Várják a pozitív, elismerő, nyalizós hozzászólásokat. Ki ezért, ki azért.
2014. dec. 25. 08:50
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Igen várják a dicséretet. Mást meg úgy se írnak oda. Akár milyen vackot kitesznek , özönlik a dicséret. Ezek az emberek piszkosul unatkoznak és így legalább tartoznak valahová. AZT HISZIK. Nem egy IQ bajnokság ez.
2014. dec. 25. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
Egyik hülye ismerősöm is kirakta a karácsonyfáját. Egy faágat, rajta pár szaloncukorral és dísszel. Persze kapta a pozitív hozzászólásokat, hogy milyen szép.. Na persze, olyan kib_szott ronda, hogy csak na, de ezt senki nem írja oda neki.:D
2014. dec. 25. 09:00
 6/11 anonim ***** válasza:

én a karifánkkal kívántam boldog karit az ismijeimnek, 15-nek kb, és privát üziben :D nem tudom ez gázabb-e xd

legjobb barátocskáimat meg felhívtam telefonon :)

2014. dec. 25. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ez az egész facebook egyre gázabb.

Eddig legalább csak simán kiírta mindenki a dolgokat, most már kép is kell a fáról -.- Évről évre egyre lejjebb.

2014. dec. 25. 14:00
 8/11 Dorothy2000* válasza:
Szerintem mivel 10-20 évvel nem voltak ilyen kütyük(meg facebook), nem is lettek volna ilyen emberek.;)
2014. dec. 26. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért zavar titeket? Nem kell felmenni, nem kell fészen tölteni az idődet és nem zavar. Félévente egyszer ha megosztok valamit, szóval nem azért írom, mert én olyan nagy féészbúúk mániás lennék, mielőtt ezt gondolnátok.

De megmondom őszintén, nem tudom mi a szánalmasabb - ha valaki ott éli az életét, vagy azok, akik ezek miatt bosszankodnak.

2014. dec. 26. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Én tudom. Az, ha valaki ott éli az életét, de főleg azok akik még őket védik.
2014. dec. 26. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!