Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok|nők az alábbi alkatok...

Lányok|nők az alábbi alkatok mennyire jönnek be?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ha a magasság 190-195 és a fej is tűrhető, arányos..

szóval?

2018. ápr. 27. 01:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

173-175 vagyok. Tipikusan az esetemnek mondanám. Nyilván ez még rengeteg dolgon dől el, de preferálom a magas férfiakat.

Az első képen én egy normális testalkatú férfit látok egyébként, a másikon annyi ruha alatt nem teljesen látható az alakja a srácnak.

22(3)/N

2018. ápr. 27. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ez igazából személyisegtol függ :) Randiztam egyszer egy ilyen fiúval, nem jutottunk messze, de így utólag visszagondolva fogalmam sincs róla, hogy hogyan szexeltunk volna. Mármint én is vékony vagyok nagyon, de a srác nálam is gizdább volt :D pfu te jó ég, nagyon nem vonzana a dolog :D de nyilván ha fülig szerelmes lettem volna bele, eszembe sem jutott volna az ilyen. De összességében inkább a magas, erős testalkatú férfiak jönnek be, lehet mackós is. :) 22/L
2018. ápr. 27. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!