Lányok|nők az alábbi alkatok mennyire jönnek be?
2018. ápr. 27. 01:18
1/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak alacsonyabb. 176 centi.
2/12 A kérdező kommentje:
asszem már alszanak..namajhónap'
2018. ápr. 27. 01:27
3/12 anonim válasza:
Pedig elég sok itt az éjjeli bagoly, csak épp nem szeretik az ilyen értékelős kérdéseket, úgy vettem észre. :D
4/12 anonim válasza:
Nekem bejön ez is, de az összképet szoktam nézni.
5/12 anonim válasza:
De egyébként volt már ma egy ilyen kérdés, hogy bejönnek-e a nőknek a magas vékony pasik és vegyes válaszok voltak ott. Szóval van akinek igen, van akinek nem.
6/12 anonim válasza:
Bocsi, de nem. Ne úgy nézzen ki egy pasi ,mint egy holokauszt túl élő. Inkább mackós legyen.
7/12 anonim válasza:
Az alkat bejon, de nekem a 190-195 cm mar kicsit magas, 170 cm vagyok. Persze ha valami megfog a sracban, jo fej, birom, arcra is vonzo, akkor nem zavar a magassag, van 1-2 magasabb srac aki igy is tetszik, de alapvetoen inkabb a 175-180 kozottiek az eseteim.
8/12 anonim válasza:
Ez a magasság semmilyen alkattal nem jön be, mert alacsony vagyok és borzasztóan érezném magam mellette. Maximum 180 és egy kicsit mackósabb jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!