Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik nem romantikus alkatok, mitől nem lehettek azok szerintetek? Alapjában véve nélkülözitek ennek igényét vagy csak csalódás miatt öltétek ki magatokból? Kifejtenétek? Korj írjatok.
A keményen megdug és a gyertyafényes vacsorák között vannak még lépcsőfokok.
Én úgy vagyok vele, hogy szép bókokkal, szagos gyertyákkal meg virágokkal semmit nem lehet elérni nálam. Ettől függetlenül a szex lehet romantikus. Én az ilyen tipikus gesztusokra gondolok, hogy gyertyát gyújt, összebújva akar filmezni, meglepetéseket talál ki ok nélkül, virágot, plüss dögöket vesz nekem.- Nekem erre nincsen igényem. Enélkül is tudom, ha valaki szeret, nekem ezek nem kellenek. Ez csak... sallang, ami hosszú távon kifejezetten idegesítő.
na igen, plüssállatok sem érdekelnek. (alapban utálom a sok felesleges kacatot a lakásban.) de ha pl. éjszakai Balaton-parti sétára hív, azt értékelem. mert nekem ez romantikusabb (meg a biciklitúra, kirándulás, stb.), mint az előkelő étterem, drága ruhák, stb.
ja, még egy. csak mert szól a rádió, és Aerosmith: Don't want to miss a thing megy. hogy nem akar elaludni, mert nélküle lenne, meg semmit, ami nélküle van. na, ez engem konkrétan megfojtana:) nekem van egyéniségem, életem a másik nélkül is.
és egyáltalán nem szeretem, ha rámtör gyorsan, sőt. nekem idő kell, de ez nem gyertyafényes vacsorákban, meg ajándékok elhalmozásában, stb. nyilvánul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!