Mit szólnátok ha a barátotok azt mondaná hogy egy 10es
skálán 7es csaj vagy? Csak szerintem bunkó?
Figyelt kérdés
Ha így is van, miért mondja ezt a saját barátnőjének...
2018. ápr. 26. 22:29
1/9 anonim válasza:
Mert őszinte. A mai világban egy 7-eskifejezetten jó pontnak számít. Nem, hogy örülne...
2018. ápr. 26. 22:31
2/9 anonim válasza:
Méghozzá mekkora bunkó. Én is kiakadnék a helyedben.
2018. ápr. 26. 22:38
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy igaz-e. Ha igaz, akkor csak őszinte volt. Ha 5-ös vagy, akkor meg kifejezetten rendes :)
2018. ápr. 26. 23:41
4/9 anonim válasza:
Hát, nem volt szép tőle, de pasiból van. Mi nők,meg már csak ilyenek vagyunk,szeretnénk szebbet hallani.Én is megsértődtem egy régi exemre, mert egy tesztben, arra a kérdésre "milyen a barátnőd az ágyban?" azt jelölte be hogy "átlagos". Pedig akkor tényleg az voltam :D
2018. ápr. 26. 23:41
5/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszene a dolog. Szerintem az lenne a normális, ha egy egy fiúnak/férfinak az ő számára a barátnője a legszebb a világon.
Ez így kicsit olyan nekem, hogy "nem annyira jössz be de mivel jobbat nem találtam beérem veled is".
2018. ápr. 27. 00:15
6/9 anonim válasza:
Azért mert szeret téged, veled van még nem vak. Nem a külső a minden. Ha a belső tulajdonságaid miatt szeret az kimondottan jó dolog.
Gondolom a 10es nő neki Palvin Barbi és társai és ahhoz képest pontozott. Mérd fel magad reálisan és ne sertodj meg.
2018. ápr. 27. 04:28
7/9 anonim válasza:
Ja, bunkoság. Attol mert nem vagy 10-es, neki az kéne hogy légy.
2018. ápr. 27. 07:36
8/9 anonim válasza:
#7-el értek egyet.
Én is tudom magamról, hogy nem vagyok 10/11, de a párom akkor is ilyennek lát.
Hiába pici a mellem, pici kissé lapos a fenekem, pattanásos az arcom, striás a bőröm, hiába van rajtam egy kis zsírfelesleg, neki akkor is én vagyok a gyönyörű istennő.
Tisztában vagyok a hiányosságaimmal(valószínűleg ő is), mégis így tetszem neki.
2018. ápr. 27. 10:30
9/9 anonim válasza:
Én értékelném az őszinteséget, plána ha te kérdezted meg tőle
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!