Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő múlva lett barátotok/csajotok?
Figyelt kérdés
Kort, és német is írjatok
16f
2016. jan. 2. 11:22
1/4 anonim válasza:
1 év+2 hónap,pedig rendszeresen ismerkedtem neten+jártam szórakozni is..mondjuk nekem azért vannak igényeim :D De az is csak 2 hónapig tartott. 19/F
2/4 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy komoly vagy nem. Komoly kapcsolatom 9 és fél hónap múlva lett. Komolytalan előtte 2 is volt de semmi nagy cucc.
3/4 anonim válasza:
Attól is függ, ki szakított kivel. Ha én (mint az esetek többségében), akkor nyilván nekem volt valami nem tetsző, tehát sokkal kevésbé volt fájdalmas, nem hagyott maradandó sebet. Meg nem mindegy, mennyi komoly érzelem volt a kapcsolatban. Általában nem szoktam sokáig búslakodni, hamar találtam, aki megvigasztaljon. De egyszer, amikor életem nagy szerelme szeretett ki belőlem, na, az nagyon padlóra küldött. Akkor nagyon sokáig nem tudtam nőre nézni.
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!