Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szemöldökö...

Mi a véleményetek a szemöldökömről?

Figyelt kérdés

Szeretem a természetességet, tetovált és túlzottan kiszedett szemöldök szóba sem jönne nálam.

Most ugye egyébként is (szerencsére) divat a dús szemöldök, de kíváncsi lennék a véleményetekre: érdemes lenne szedni belőle?

(Nem voltam még sosem kozmetikusnál, nem is vágyom igazán)

A nagyon kiálló szálakat kiszoktam szedni, de ívet, ilyesmit sosem csináltam, igazán nem is tudnék.

Vélemény?

[link]

[link]

2018. ápr. 25. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
tök jó
2018. ápr. 25. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Semmi gond nincs vele, semmiképp ne szedj belőle többet. Szerintem is sokkal szebb a természetes, dús szemöldök
2018. ápr. 25. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
szerintem ne csinálj vele semmit
2018. ápr. 25. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép így ahogy van. Én a helyedben egyszer azért kipróbálnám hogy milyet csinál belőle a kozmetikus, és utána eldönteném melyiket szeretem jobban.
2018. ápr. 25. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
középen túl van szedve
2018. ápr. 25. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem tök jó, szép természetes :) ne szedesd ki jobban, mert olyan sok idő amíg visszano... Szerencsés vagy, hogy olyan típus vagy, akinek természetesen jó formaju a szemöldöke. Örülj neki, tartsd kordában te, nem kell minden kozmetikus, hogy olyan vékony tulszedett csíkot csináljon belőle, mint a legtöbb nőnek van :))
2018. ápr. 25. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok kedves választ!

Én sem szeretem a nagyon kiszedett, sem a tetovált szemöldököt, és ha külső szemmel is egész jónak tűnik, akkor így marad.

Köszönöm!

(Utolsó előtti: középen egyáltalán nem szedem, szerencsére nem is nő össze, max 1-2 szál jelenik meg, azokat kihúzom, de köszönöm!)

2018. ápr. 26. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!