Mi a véleményetek a szemöldökömről?
Figyelt kérdés
Szeretem a természetességet, tetovált és túlzottan kiszedett szemöldök szóba sem jönne nálam.
Most ugye egyébként is (szerencsére) divat a dús szemöldök, de kíváncsi lennék a véleményetekre: érdemes lenne szedni belőle?
(Nem voltam még sosem kozmetikusnál, nem is vágyom igazán)
A nagyon kiálló szálakat kiszoktam szedni, de ívet, ilyesmit sosem csináltam, igazán nem is tudnék.
Vélemény?
2018. ápr. 25. 14:37
2/7 anonim 

válasza:

Semmi gond nincs vele, semmiképp ne szedj belőle többet. Szerintem is sokkal szebb a természetes, dús szemöldök
3/7 anonim 

válasza:

szerintem ne csinálj vele semmit
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem is szép így ahogy van. Én a helyedben egyszer azért kipróbálnám hogy milyet csinál belőle a kozmetikus, és utána eldönteném melyiket szeretem jobban.
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem tök jó, szép természetes :) ne szedesd ki jobban, mert olyan sok idő amíg visszano... Szerencsés vagy, hogy olyan típus vagy, akinek természetesen jó formaju a szemöldöke. Örülj neki, tartsd kordában te, nem kell minden kozmetikus, hogy olyan vékony tulszedett csíkot csináljon belőle, mint a legtöbb nőnek van :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok kedves választ!
Én sem szeretem a nagyon kiszedett, sem a tetovált szemöldököt, és ha külső szemmel is egész jónak tűnik, akkor így marad.
Köszönöm!
(Utolsó előtti: középen egyáltalán nem szedem, szerencsére nem is nő össze, max 1-2 szál jelenik meg, azokat kihúzom, de köszönöm!)
2018. ápr. 26. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!