nem rossz, de nekem ez már túl mű, természetellenes.
2016. máj. 19. 19:42
2/16 anonim válasza:
Gönyörű és nagyon természetes hatású. Sajnos manapság rengeteg ronda, fekete, kocka alakú, nike jel alakú vagy csak szimplán undorító szemöldököt látok nap mint nap. De ez nagyon szép!
2016. máj. 19. 19:44
3/16 anonim válasza:
Nagyon szép! Természetes, és illik az arcodhoz is! :)
2016. máj. 19. 19:46
4/16 anonim válasza:
Ez nagyon szép
2016. máj. 19. 19:48
5/16 anonim válasza:
Ez nagyon mű.
Szerintem csúnya. Sok lány rajzolja, és egyáltalán nem kelt természetes hatást.
2016. máj. 19. 19:51
6/16 anonim válasza:
Aki szerint ,,természetes'' az küldhetne ilyen képet amin természetes a szemöldök és így néz ki.
2016. máj. 19. 19:52
7/16 anonim válasza:
Nem értem manapság miért kell kimázolni a szemöldököt...Senki nem születik így és baromi ronda.Nem lehetne igényesen kiszedni mázolmány nélkül?
nekem tetszik, bár én a sajátomat sose festeném. 20L
2016. máj. 19. 20:05
9/16 anonim válasza:
Szerintem csúnya, mű.
2016. máj. 19. 20:58
10/16 anonim válasza:
Nem tudom mi van,mostanaban elszaporodtak gyik-en a kritizalok,mast sem tudnak csak hu*esegeket írni es lepontozni a hasznos,jo valaszokat(nem csak ebben a kategoriaban).
Nagyon szépen megcsinaltad,szerintem tökéletes. :) Az az igazi borzalom amikor fekete szemceruzaval,eles vonalakkal rajzoljak meg olyan szabalyos derekszoggel,hogy kedvem tamad pitagorasz tetelt számolni. Hab a tortan amikor a kozepe legvastagabb,vagy egyforman vastag az egész,a vége is. Na azok szornyuek,a tieddel semmi gond! 19/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!