Mindenképpen gáz a rajzolt szemöldök?
Nagyon régóta szedem a szemöldököm, mert nagyon csúnya volt. Ritkás, de nagy területen és egyenetlenül növő fakó színű, formátlan volt, amit alakra se tudtam kiszedni, mert a ritkássága miatt nem látszott volna semmi, ezért mind kiszedtem. Nem rajzolom se túl fölé, se alá, szép alakúra csinálom, de most láttam egy cikket ahol rendesen lefikázták a rajzolt szemöldökűeket (jó, azok tényleg baromi csúnyák voltak). De mindenkitől azt hallom különben, hogy gáz a rajzolt, aztán amikor mondom nekik, hogy hahó nekem is olyan van, akkor gyorsan hozzáteszik, hogy "jó te kivétel vagy", vagy "jó a tied más". Hát... ezt le kellett írnom mert kicsit bánt. Ti hogy vagytok ezzel, tényleg mindenféleképpen gáz?
(ja, és tudom most a vastagra satírozott fekete szemöldök a divat, de én vékonyra rajzolom, mert nekem úgy tetszik, meg úgy néznék ki vastaggal mint egy travi, vagy nem tudom:D a vékonyat meg méginkább szokták szidni.)
szép a szemed nagyon :) de a szemöldök el vonja rögtön a figyelmet róla :/
szerintem neveld vissza (ricinussal, megsűrűsödik és formálható)aztán bízd magad 1 kozmetikusra ő olyat csinál amilyet szeretnél ha véknyat akkor azt, de fő a természetesség :)))
Nem csúnya, mert alapból a szemed szép alakú. Viszont szerintem túl vékony és túl hosszan ível.
Egy ilyen kicsit talán természetesebben hatna:
Köszi!:)
Igen amúgy, egy kicsit hosszúra sikerült, van hogy rövidebb. Köszi az ötletet! Meg fogom próbálni így, egy kicsit egyenesebbet, nem olyan íveset, meg hogy az eleje vastagabb. Bár emlékszem, hogy próbálkoztam vastagabbra rajzolni az elejét, de nagyon fura lett:S Majd nézegetek youtube-on videókat, biztos van szemöldökrajzolós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!