Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenképpen gáz a rajzolt...

Mindenképpen gáz a rajzolt szemöldök?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szedem a szemöldököm, mert nagyon csúnya volt. Ritkás, de nagy területen és egyenetlenül növő fakó színű, formátlan volt, amit alakra se tudtam kiszedni, mert a ritkássága miatt nem látszott volna semmi, ezért mind kiszedtem. Nem rajzolom se túl fölé, se alá, szép alakúra csinálom, de most láttam egy cikket ahol rendesen lefikázták a rajzolt szemöldökűeket (jó, azok tényleg baromi csúnyák voltak). De mindenkitől azt hallom különben, hogy gáz a rajzolt, aztán amikor mondom nekik, hogy hahó nekem is olyan van, akkor gyorsan hozzáteszik, hogy "jó te kivétel vagy", vagy "jó a tied más". Hát... ezt le kellett írnom mert kicsit bánt. Ti hogy vagytok ezzel, tényleg mindenféleképpen gáz?

(ja, és tudom most a vastagra satírozott fekete szemöldök a divat, de én vékonyra rajzolom, mert nekem úgy tetszik, meg úgy néznék ki vastaggal mint egy travi, vagy nem tudom:D a vékonyat meg méginkább szokták szidni.)

2013. dec. 2. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Juj, bocsi, de nekem nagyon nem tetszik:s

Szerintem minden esetben szebb egy természetes szemöldök, mint egy rajzolt..persze, ha nem nő már vissza a szőr, akkor nyilván nincs túl sok választásod, de az alakon változtass szerintem, mert ez nagyon nem szép.

2013. dec. 2. 23:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Hogy is mondjam... ideillenél:

[link]

2013. dec. 3. 04:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
jesszus! ez neked szemöldök? ez nagyon csúnya...
2013. dec. 3. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:

figyu nem a rajzolt gáz, ez egy nagyon ostoba általánosítás. az emberek szeretnek általánosítani és sztereotipizálni.

lehet nagyon szép a rajzolt szemöldök ha ügyesen csinálják. a hangsúly azon van h ügyesen. általában profi sminkesek szokták, de még ők se mind értenek hozzá. ami neked van az nagyon vékony, furán néz ki.

szerintem a legjobban tennéd ha elmennél egy szemöldöktetováló kozmetikushoz akinek a referenciáin látod h mind szépeket csinál.

2013. dec. 3. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző! Mutass egy szép rajzolt szemöldököt légyszíves!
2014. máj. 11. 18:19
 16/16 izééé. válasza:

szerintem egyáltalán nem gáz :)

én is rajzolni szoktam, mivel világos a szemöldököm és szinte nem is látszik

csak én barna szemöldök ceruzával, ez talán egy picivel természetesebb

próbáltam már tartós festéssel, persze kozmetikus által de mivel érzékeny a bőröm allergiás reakcióval válaszolt rá :).. L/19

2014. okt. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!