Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ehhez a vörös hajhoz fekete...

Ehhez a vörös hajhoz fekete szemöldök? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

ilyen vörös a hajam (előtte festett fekete volt), most azon vívódok, nem-e lenne jobb pár árnyalattal világosabb szemöldök, mint a mostani korom fekete.. pl sötétbarna vagy sötét vörös (nem élénk!) csak pár árnyalattal világosabb szín? így nem igazán van összhangban a hajam és az arcom. amúgy eléggé világos bőröm van...

Mit gondoltok?

2013. nov. 23. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
küldj képet az arcodról privátba és megmondom
2013. nov. 23. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen a szemöldököd szerintem, mennyire erőteljes, mivel fested.

Tapasztalatom szerint, a sötétbarna nekem elüt a nagyon sötét barna szemöldökömtől, nekem kellett a fekete szemödökceruza, pedig nem fekete a hajam. Szerintem vörös szemöldök ne legyen, próbálkozz egy picit világosabb, finomabb feketével.

2013. nov. 23. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Idő közben már befestettem :D nagyon jó lett! Sokkal "lágyabb", barátságosabb lett tőle az arcom, illetve így nem látszik asszimetrikusnak. Eddig ceruzával kellett korrigálnom a hibákat, úgy pedig nagyon erős volt. Így viszont természetes hatású és rajzolgatni se kell. Barnás-vöröses lett :)
2013. nov. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!